- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bortolinni
csendes tag
Ahhoz képest jó árban van
-
KAMELOT
titán
Szerintem a ASUS P9X79 azért amit tud jó ár. 80K nem olyan vészes egy HIGH-END kategóriában. Még jó ,hogy nálunk van lehetőség részletre megvenni.
Jelen esetben 11 hónap x 8000ftÍgy nem annyira vészes a dolog. Ez még nem is lenne baj ha a proci nem 150 000ft lenne
Ramot meg vennék bele 1x 4GB-t 5000ft már csak piskóta.
-
vinibali
őstag
először azt hittem a képen van a leghurkább lap, meg is lepődtem a belépőszinten
-
Logen88
aktív tag
Lehet, hogy ez a legolcsóbb X79-es lapjuk, de ez még mindig megfizethetetlen számomra!
-
törölt tag
WTF
Azt hittem már tolják a gazdaságos Matx lapokat, ezek a nagy sz@rok nem érdekelnek
-
(ÉN)közPONT
őstag
Csakhogy kapni ..
-
W.Wilson
aktív tag
Érdekes, én pont, hogy meglepődtem, hogy ilyen olcsó a cucc, merthogy idáig itt azt lehetett olvasni, hogy nem lesz 100K alatt lap, ehhez képest csak a csúcsmodell van 100K felett.
-
Shing
őstag
Cím alapján kiindulva olvasom végig a cikket, mondom ez túl szép, hogy igaz legyen. Az árakhoz elérve nem csalódtam az életben.
Persze én elhiszem, hogy ezt a maga kategóriájában kell nézni, de fingom nem volt, hogy X79 ez a kategória.
-
TomiLi
addikt
Hu.... ez nagyon nem olcsó.... úgy is lehetne mondani qrva drága. Ezek a lapok most azért ilyen drágák, mert aki procit vesz hozzá annak "úgyis mindegy"? Vagy pedig a négy csatornás memória, a fejlettebb déli híd, esetleg az lga 2011 tokozás?
Ha jól tudom a méreg drága procik ráadásul nem is "teljes értékűek" ....
Látom a sok "gamer" lapot, de nem értem, hogy miért kéne egy játékos gép alá ilyen rendszer? Esetleg egy több monitoros, 3 vga-s gép alapjaként el tudom képzelni... (ott már úgy is mindegy mi mennyibe kerül)
-
Brae
őstag
Én egy Rampage IV Extreme-et fogok venni 20k-ért!
3-4 év múlva
-
keIdor
titán
Kerekitve 80k, hat varhato volt, de nem en vagyok a celkozonseg, mar nem, miota minden konzolport... P77, meg Ivy ami erdekel.
-
helkis
veterán
khmm.. ezek ugye nem 180-as $-al lettek kiszámolva?
ha friss árfolyammal vannak, akkor szvsz nem olyan drágák, itt az előző generáció csúcslapjának friss ára: [link]
-
bacsis
Közösségépítő
hát de iylent? ez tényleg a belépőszínt, nem is kéne
-
Laci2277
senior tag
-
Daywalker
addikt
Gondolom nem olcsóbb. Miért lenne olcsóbb? Nyilván ezeket ugyanúgy euróból vagy dollárból számítják forintra. De amilyen ingadozás van...lehetetlen pontosan belőni. De miért kérdezed ezt, azt nem értem.
Az előző hozzászólásomba meg arra akartam utalni, hogy ez alapvetően egy drága platform, aminek megkérik az árát mindenhol, csak éppen a céget nem az fogja érdekelni elsősorban, hogy ebben az országban mennyi fogy, mert sose mi generáltuk a nagy hasznot -
Móci
addikt
Valami 50k körüli árra számítottam, de úgy tűnik az Asus nem aprózta el. Hiába, a prémium kategória az prémium kategória.
-
WayneGace
őstag
Ez most a legszuperebb, legerősebb, leg-leg. Aki tud hozzá venni procit és memóriát, stb. az meg fogja venni. Ennyi. Majd szépen mérséklődnek az árak, ahogy szoktak, de az új csúcs termékeknél általában elszállnak az árak.
ui.: Főleg karácsony előtt. Amikor SteveBlood felmegy alienware szerű oldalakra és megveszi a legújabbat, legdrágábbat.
-
Daywalker
addikt
Mi benne a hülye? ASUS-on és X79-en belül a legolcsóbb. Szerintem teljesen egyértelmű.
Aram01: nézd meg a többi gyártó árát, az sem jobb. Látni kell, hogy az X79 prémium cucc. És a gyártók épp nagy ívben tesznek rá, hogy pont Magyarországon mik az igények. Ami érhető, mert kicsi piac vagyunk.
-
lujó55
addikt
Megnéztem a cikket, mert azt hittem van egy 20k alatti ár, hát nagyot néztem.
Elég hülye egy cím... -
Izzé
őstag
123k-s lap? Ez vicc? Ennyiből egy f@sza gépet rakok össze magamnak...
-
Cyberpunk
félisten
Drága és drága. De végül is a procihoz képest még mindig barátinak nevezhető.
-
Laci2277
senior tag
Fő, hogy lehet kapni a többi mellékes. Ezzel nagyot akar kaszálni az Asus.
-
aram01
nagyúr
ez egy vicc,csak égeti magát az asus ilyen árakkal
-
leviske
veterán
Azt értem, hogy rohadtul drága az LGA2011 alá lapot faragni, de akkor mi a halálnak ennyi variáns? Miért nem elég egy TUF és egy ROG?
-
fi:zi'k
nagyúr
Úgy is mondhatnánk, hogy rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem utolsósorban a teljes alaplapcsalád hazai árát is nyilvánosságra hozta a gyártó.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest