Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem szemelyeskedes az, ha megkerlek, mashol/massal jatssz, ha unatkozol, ne itt trollkodj
a korodnak meg fokepp semmi koze hozzaa hibarol egyebkent annyit, hogy az addons listaban felajanlotta az adblock plus telepiteset, s miutan vegzett, felajanl par lehetoseget, honnan szeretnem, ha szuroket szedne le
itt barmelyik lehetoseg valasztasakor eldobja magat, szoval a hiba kellokeppen reprodukalhato ahhoz, hogy ne egyszeri veletlen bibi legyenszemelyeskedes az lenne, ha azt irnam, hogy te tenyleg hulye vagy, mert meg mindig nem voltal kepes felfogni, amit az elejetol kifogasolok
vagy korlataid miatt, vagy pedig mert meg sem probalod, csak beszologatni akarsz (de targyi tudas hijan nem ugy sikerul, ahogy kellene)tudom, hogy a sherlock engine-t tamogatja a seamonkey, epp az a gondom, hogy:
- mast nem (azt az opensearch-ot sem, amit mozillaek eroltettek anno, s azota mar minden mas tamogatja, s amihez mindenre kiterjedo dokumentacio talalhato)
- sherlock-rol nem talalni normalis dokumentaciot -
VladimirR
nagyúr
sherlock search engine-nek (remeltem, legalabb azzal tisztaban vagy, amivel elkezdtel trollkodni)
pontosan tudom (az rss feed specifikaciojat is beleertve), hogyan lehet reklamszuresre hasznalni
te meg ha unatkozol, jatsz azzal, amivel egyidos vagy, ne egy forumra irkalj faszsagokat
koszonomamugy ha mar reklamszures, ie8 alatt akkor is konnyebb lenne, ha kezzel kellene megirnom nulalrol az egeszet, ugyanis a seamonkey osszeszarja magat adblock+ tepelites kozben
-
VladimirR
nagyúr
0: ez miben valasz arra, hogy sehol nincs normalis dokumentacioja a sherlock plugin-nek (jo, tudom, be kellett szolni valamit, megha hulyeseg is - felfogtad egyaltalan, hogy nem kezzel beirni akartam?)
1: ie8 alatt nincs reklamszures
2: ha az inprivate filtering-re gondolsz (ami ugyan nem reklamszuro, de hasznalhato arra is), azt ket kattintas bekapcsolnip.s.: amugy lehetne szo arrol, hogy mashol trollkodsz, ha mar nem tudod, mirol beszelsz? koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest