- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- DLNA
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Persze a mario okés, de mégsem megy a konzol . 1 zelda jobban húzná ...
Túl sok már a mario...Mert ha most lenne gyerekem neki tuti wii t vennék, meg mondanám neki kell v csitulsz büdöskölke
de am nem
de ilyen 14 év alatt
wii. van rajta annyi vér amennyi pont elég, van rá (ha lenne zelda)
és amíg nagyon kicsi addig ott a sok mari meg stb...ps4 ilyesmit nem adnék a kezébe... mert azért elég durva dolgok lesznek itt..
de minthogy én nem vagyok 4-10 éves így nem vettem wii ut . mert terveztem de annyira nem jelent meg rá semmi hogy azóta is tervezem . 1 Zelda plusz még valami értelmes már rá tudna venni, nah meg ha nem kerülne a semmihez képest viszonylag sokba....
-
Mister_X
nagyúr
Aki kételkedne Mario felsőbbrangúságában: [link]. A Microsoft már akkor összehugyozná magát, ha az egész Halo franchise-ból eladtak volna annyit, mint mondjuk a Mario Kartból.
-
berVi
senior tag
Kis kiegeszites a cikkhez: Nintendo Q1: Wii U sold 160k units
(a 7/8 eves PS3-bol ill. Xbox 360-bol nagyjabol 10 nap alatt adnak el ennyit)
-
trufa12
addikt
Azt hitte a nintendo ha a wii-t kicsit továbbfejlesztik majd jobb lesz, ha meg jelent volna az új zelda , akkor tuti el kelt volna már 800 millió (direkt túlzás, de tuti hogy jóval több mint így.....)
Bele hülyültek már a marioba.
Ennyi erővel lehetne a neve , Mario starter, v runner . -
Peat;)
veterán
A nintendo sosem arról szólt amit te írsz. Teljesen más típusú játékok érhetőek el a nintendo gépeken, sokan ezért szeretik, sokan ezért utálják. A nintendo valóban lenyilatkozta hogy közelít a klasszikus játékosok felé, de ez alatt nem crysis szerű játékokat kell érteni, abból eladnának 10 darabot a nintendo vásárlóknak kb mert nem arra van igény.
-
berVi
senior tag
Lobby? Most ez a legujabb mentseg a nevetseges eladasokra?
Nem kellett ide semmilyen kulso segitseg, a Nintendo kiszopatta magat anelkul is.
A palmat meg hagyjuk mar, a hardverbol 20%-kal tobbet adtak el, mint a masik kettobol kulon-kulon, szoftveres szinten meg kb egalban vannak (jellemzoen a Wii SW eladasok zuhantak meg eloszor). Az online szolgaltatasokbol viszont valoszinuleg lenyegesen tobbet kaszalt az MS es Sony, szoval ne adjuk mar elo, hogy a Wii hogy meggyilkolta a tobbi konzolt lol.
-
Spancho
senior tag
Szegény Reggie milyen szomorkás arcot vág
Kár volt a nintendónak félidőben kiadni egy ilyen konzolt. Simán jó lett volna ha mint a 3 kb egy időben startol.
Több idejük lett volna tervezni ,és komolyabb cuccok kerülhettek volna a gépbe.(amúgy Reggie-nek a mosolygás se megy nagyon
)
-
Jakuu
őstag
válasz
danikollar #12 üzenetére
Meg a lobby, amivel probaljak kicsinalni.
Foleg azokutan, hogy a ps3 es x360 elol elvitte a palmat. -
danikollar
őstag
A két next-gen konzol elvonja a figyelmet a Wii U-ról.
-
Angel1981
veterán
válasz
cskamacska #10 üzenetére
Ez óriási!
-
törölt tag
Szerintem casual gamer szinten egy Mario pont annyi történetet ad, mint egy Halo vagy bármi más. A kocafelhasználót pont annyira érdekli mindkét esetben. De ott a Zelda is. A konzolvásárlót meg mint korábban is írtam nem a vas érdekli- aki Halozni akar megveszi a drágább de esetleg gyengébb Boxot is, nem érdekli az autóskártya-háború. Ami kell, játékok tömege, jó játszhatósággal, akadásmentesen.
-
Kalamona1
tag
Látod pont erről beszélek. Igen exkluzív játékokat kell adni. És komoly történettel grafikával kép megjelenéssel. És mivel gyengébb a hardver mint a box one vagy a ps4-é ezért a hardvert adják olcsóbban. Csak és kizárólag így maradhat fent . Nem hiszem hogy a nintendo most becsődölne mert van egy sikertelen konzoljuk. De ha nem változtatnak stratégiát, a következő konzol is bukás lesz.
-
BoC1ka
senior tag
már ezer éve a mario-val próbálják eladni a wii-t és a wii u-t. Nem kellene ezen változtatniuk? értem én hogy nem hardver meg az hogy Mario mindenki ismeri a világon...de ez épp olyan mint az amerikai autógyártás...30éve ugyanazt a próbálják eladni új köntösben.
-
törölt tag
És melyik más játékos piacot tudnák meghódítani? A boxét, vagy a Ps-ét? Ahol leginkább eddig is az exkluzív játékok miatt vették a konzolt a tömegek és nem azért mert x vagy y konzol a termék.
#7 BoC1ka: az amerikai autógyártásnak be is jött: még mindig a böszme Pick-upok a népszerűek.
-
Kalamona1
tag
Ez igaz de a Wii nél előték ezt. Nem árt kicsit fejlődni is. És ha már egyszer adják azt a kijelzős kontrolert akkor talán ki is kéne használni. Bár azt is elcseszték. Miért let fél kg és rezisztív? Engem pl engem az riaszt el leginkább a vásárlástól. Tetszenek az ugrabugrálós játékok de ahhoz nem vennék egy wiiu-t hanem csak egy wii minit amit 30 ból megkapok. Ahhoz hogy a wiiu nak sikere legyen vagy ne legyen 100% kos kudarc. Ahhoz az kéne hogy más játékos piacot keressenek. Vagy vegyesen mindent kínálni. Mert jelenleg igen csak egyoldalú. És most csak a wiiu ra kiadott játékokról beszélek.
-
törölt tag
A Wii-ből láttam bárban vendégeknek használható, kivetítős mókát, PS-ből, WBox-ból nem. És nem kisgyerekek játszottak vele. Valamint a táncikálós programok népszerűsége sem csak a gyerekeknek köszönhető, játéktermekben már többen játszanak velük, ahogy látom, mint rpg-vel, fps-sel.
-
Kalamona1
tag
Majd pont ez a 2 játék fogja a elindítania növekedést. A népnek vagy Crysis 2-féle lövöldözős vagy witcher 2 féle rpg kell. Nem gyerek mese. Szép és jó hogy vannak ezek a játékok is de amíg csak ezek vannak addig semmit nem ér az egész. Kicsit idősebb korosztályt kéne megcélozni a játékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Asda a kétszeri önkényes árcsökkentéssel sem tudta felpörgetni a keresletet, a jövőben csak online rendeléssel lehet tőlük megvásárolni a Nintendo konzolját.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest