- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #108 üzenetére
2023 November:
Vásárlások -2
Luigi's Mansion (GameCube)
Lego Batman (Xbox 360)
Végigjátszások +1
Timesplitters (PS2)
NFS Hot Pursuit Remastered (Xbox Series X) - GamePass
[Havi: -1]
[2023 Összesen: -32]
Na mi történt, mindenkinek rekord havi végigjátszása van.
Én végre lenyomtam a Hot Pursuit remasteredet, neki is álltam a Nitro-nak de ahogy éreztem, nem nagyon nagy szám. Lassan lassan majd lemegy talán.
Emiatt elővettem a korábban megvett Hot Pursuit 2-t is Xbox Classic-ra és igen.. az se nyűgözött le (tudom, hogy a PS2-es jobb mert más készítette de már értem miért oylan semmilyen a GC-s és Xbox-os verzió)
De lement a Timesplitters első része PS2-n. 2 ülés alatt végig is vittem, nem hosszú de el nem tudom mondani mennyire szórakoztató.Kicsit olyannak tűnik mintha valami alpha verzió lenne de ennek és a kora ellenére nagyon jó az irányítása és könnyű megszokni. Nagyon hasonlít a Serious Sam-re és a Quake-re.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2022 után idén is folytatódik a NGB Mindenek előtt, pontozás nélkül, simán csak listát vezetve, amolyan játéknapló...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest