Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet. Régebben kipróbáltam rengeteget, instára néha Sauerbraten, fun-ra ritkán Urban terror (de régóta nem frissül, kicsit meguntam), igazán az MWO az, ahol lehet agyalni, gépet szerelgetni, tesztelni...
Mindig van kihívás, jönnek sorba az új vasak, pályákat is elkezdték rendbeszedni. A felülete elég komplikált, lehetne átláthatóbb, magam sem értem miért nem kezdenek vele valamit, de meg lehet szokni. -
-
wjbhbdux
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem még az Overwatch-nak is több köze van ehhez, mint az általad felsoroltaknak, kivéve talán a Titanfall-t, de azzal meg kutya sem játszik.

Inkább az új Unreal meg a Doom futhat fel addig, amíg ez megjelenik, kérdés, milyen minőségű lesz. A videók nem túl meggyőzőek szerintem. -
-
-
Nem is tudom, ilyesmiből van egy tucat...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Spórolós topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- EAFC 26
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mai napig 460 aktív szerver fut, mindenféle támogatás nélkül.