Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Az RTX5xxx széria a középkategóriában tudni fogja a RTX3090 szintet. Kérdés hogy milyen áron lesz addigra.
With ultra settings, it runs at 4k 30fps (average of 40fps) on an i7 cpu and rtx 3090. - Remélem a elkövetkező generációk tudni fogják futtatni 1080p/60fps -be ultra beállítások mellett. Szerintem az 1080p még egy darabig nem fog kiesni, sokáig velünk marad.
Nagyon tetszik a látvány, inkább a jövőben az lesz a kérdés hogy tudnak e megfelelő tartalommal játékokat készíteni. Látványra számomra már ma sincs panasz. Én néhány játék jelenlegi szintjével is beérem.
-
lofagi
addikt
nekem kettő is van, most mé mondod? XD
A demo elképesztő, messziről úgy voltam vele,hogy a csaj tuti valódi atöbbi kamu, de aztán közelről már lehet látni azért, hogy nem. Nagyon jól meg van csinálva. Valószínűleg azért ez még jó néhány év mire egyáltalán eljutunk erre a szintre, hogy a gépeken is így menjen, vagy egyáltalán akarják-e ezt a szintet.
-
GodGamer5
addikt
Brutál. Bár a 2-3 éves Unity demók szintjét sem érték el még a játékok...
Valahol egyébként van valami tutorial, hogyan lehet Unityben ezeket a demókat futtatni? Mert fel szokták rakni az asseteket, meg a különböző fileokat az engine-hez. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy látom nem igazán van leírás errőlszerk:
Mégis van:
With ultra settings, it runs at 4k 30fps (average of 40fps) on an i7 cpu and rtx 3090.
We've prepared other quality settings to run it on lower hw targets, including consoles. 4k is upscaled - with DLSS on supported hw.
-
VinoRosso
veterán
Kérdés, hogy milyen vason fut?
-
MikiLóS
tag
Lassan már ott tart a game engine fejlesztése, hogy nem lesz szükség valós színészekre, mert olcsóbb lesz leprogramozni és könnyebb, realisztikusabb, hitelesebb...
Hát ez már valami.(azért még látni vélem a különbséget valós és a szimulációs között)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest