- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmartin94
aktív tag
A CWM recoveryben kellett egy format/datát nyomni, utána elindult a telefon.
Az IMEI elveszett, de azt az NVRAM visszaflashelésével megoldottam. Gondoltam már arra is, hogy aki ismerősömnek eladta ezt a telefont, az úgy tákolta össze, és még a kamera is fordítva lett beletéve. A fórumban rákérdeztem, eddig még nem válaszolt senki. -
rmartin94
aktív tag
Végülis sikerült működőképessé tennem a telefont, már csak a kamera gondot kellene valahogy megoldani.
-
rmartin94
aktív tag
Meg ahogy nézem, a mentésem sem jó sajnos...
Van valakinek mentése GEN3-mas ATAB 5-höz? -
rmartin94
aktív tag
Most annyit sikerült elérnem, hogy a telefon elindul ugyan, de a bootlogó (atab 5) után csak fekete alapon van kijelző világítás, azon kívül semmi.
Az SP MDT nevű progival sikerült egyáltalán ennyire is felélesztenem.
Csak ezekhez a dolgokhoz az a baj, hogy tudnom kéne az első kamera pontos nevét, a hátsó kamera pontos nevét, és a display driver pontos nevét, és ezeket sajnos nem tudom. -
rmartin94
aktív tag
Na most nagy a probléma:
A hülye fejemmel megpróbáltam a GEN3-as telefonra rátenni a GEN2-es ROM-ot, de a DSP BL-t és a PRELOADER-t szerencsére nem pipáltam be, így felismeri a flashtool, csak a ROM-ot nem tudom rá vissza tenni (a gyári gen3-ast), mert mindig 4050-es hibát dob. -
rmartin94
aktív tag
GEN 3-ra van másik ROM, mint a Dropboxon levő?? Mert a kamera ha vizszintes helyzetben tartom a telót, akkor fejjel lefele van a kamera képe, és nem tudom, hogy ez miért van. Meg a hátsó kamera se működik, csak az első.
Illetve nem tudok rá átváltani.
Vagy jó rá valamelyik gen 2-es? -
rmartin94
aktív tag
Honnan lehet tudni hogy hányadik generációs aTab 5-tel van dolgom?? Lehet hogy lesz nálam egy, amit frissíteni kell, azért kérdezem. Előre is köszönöm a válaszokat.
Atab 503D a telefon pontos típusa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest