Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rupert
tag
válasz
üzenetére
Nem a játékmenet a lényeg. Szóval a kategória mind1, mivel alapból a mimikára épült a vitánk. Most az hogy éppenséggel TFU2 jutott eszembe teljesen mindegy. Mondhattam volna sok más játékot. Szóval nincs itt semmi rejtély, csak elkanyarodtál picit a témától.

Nem a játékkal van bajom, csak megjegyeztem, hogy személy szerint semmi különöset nem látok benne. Nem olyan extra az a mimika, hogy amiatt jobban lekössön a játék.
-
rupert
tag
Nem néztem, csak úgy a levegőbe szoktam dobálózni a szavakkal. Hogy a viharba ne figyeltem volna meg a mimikát, ha egyszer ezt emelte ki a hír mint "különlegességet", de tartom magam ahhoz, hogy nem egy nagy eresztés. Konzol szinten lehet jó, de láttam már jobbat.
Semmi extrát nem láttam benne például a Force Unleashed 2-höz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- VESZEK Azonnal Készpénzben Playstation 5 - PS5 (ps4 , xbox, Switch is), Kontrollert, játékot
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Nintendo Switch 2 + hordozó táska + üvegfólia + játékkártya tok
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest