Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Uncharted 2 arcmimikajat szerintem semmi nem veri.
-
rupert
tag
válasz
#08052480 #13 üzenetére
Nem a játékmenet a lényeg. Szóval a kategória mind1, mivel alapból a mimikára épült a vitánk. Most az hogy éppenséggel TFU2 jutott eszembe teljesen mindegy. Mondhattam volna sok más játékot. Szóval nincs itt semmi rejtély, csak elkanyarodtál picit a témától.
Nem a játékkal van bajom, csak megjegyeztem, hogy személy szerint semmi különöset nem látok benne. Nem olyan extra az a mimika, hogy amiatt jobban lekössön a játék.
-
törölt tag
én pl semmi extrát nem látok a TFU2-ben, de ez mellékes. Az egész játék a mimikára megy ki, ami a kategóriájának az alfája és omegája lesz. Csak ennek a számolása hatalmas erőforrásokat emészt fel és kb páratlan a maga nemében. Hadd legyen már leszarva, hogy a környezet (egyébként sandbox játék) nem olyan részletes mint egy cső-hacknslahben amihez valamilyen rejtélyes okból kifolyólag hasonlítod...
-
rupert
tag
Nem néztem, csak úgy a levegőbe szoktam dobálózni a szavakkal. Hogy a viharba ne figyeltem volna meg a mimikát, ha egyszer ezt emelte ki a hír mint "különlegességet", de tartom magam ahhoz, hogy nem egy nagy eresztés. Konzol szinten lehet jó, de láttam már jobbat.
Semmi extrát nem láttam benne például a Force Unleashed 2-höz képest. -
Blaise
veterán
Ez most ilyen Mafia 2-szerű játék lesz?
-
törölt tag
Valaki egyáltalán megnézte az arcmimikát amiben az LA Noir brillírozni fog? Nem? Akkor tessék megnézni és utána szidni a konzolok képességeit.
szerk: "Elég bénán mozog a szájuk."
gratulálok
-
Tituka
senior tag
jó lesz
-
capulet75
addikt
Csak én látom így,vagy tényleg kezd nagyon lemaradni a konzol grafikája?
-
finkelstein
tag
Hogy van ez? Nem a Rockstar fejleszti, az csak a kiadó?
-
rupert
tag
"talán az eddigi legjobb szájszinkron és arcmimika párosul a játékhoz"
A videóból nem ez jön le. Elég bénán mozog a szájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy új videó megerősíti, hogy május 17-én érkezik a játék
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest