Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
nem_tom #17823 üzenetére
Mi ez a kishitűség? Még csak a játék idejének felénél járunk. Nagy levegő, kifúj...
Harcra fel!Félreértés ne essék, egyikteknek sem drukkolok, tehát mindkettőtöknek. Így korrekt, hiszen mindketten kyrabaybee "anyánk" dicsőségéért harcoltok, még ha játékos formában is.
Szóval nyomás, győzzön a jobbik!
Megjegyzem ez az a küzdelem, ahol a második helyezettnek is nagyobb a dicsősége, mint eddig bármely más játékban akár az elsőnek. Ilyen komplikált feladatot nem könnyű megoldani, és mint a példa mutatja, még én is letettem a lantot. Ilyen még nem volt, hiszen a játék az éltető elemem, de ez a forduló meghaladja képességeim.
Mutassátok meg, hogy az ifjúság vehemenciája győzedelmeskedik az élemedett kor fölött!Hip-hip-hurrááá!
--- o ---
Közeleg a 18.000 ezres hozzászólás. Gondolta volna ezt valaki, amikor meglátta azt a hat smiley-t, amelyek beivódtak agyunkba, életünkbe?
Én nem. Ám akadtak társak, akik felkarolták az ötletet, és meglátták benne a lehetőséget, a játék örömét.
Szomorúan gondolok azokra, akik ezért-azért lemorzsolódtak, és örülök azoknak, akiket közénk hozott játékos kedvük.
Az egyik szemem sír, bár nem fájdalommal, csak sajnálkozva.
A másik szemem nevet, hiszen vagyunk, létezünk, játszunk, köszönhetően mindazoknak, akik ránk találtak.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest