Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
ocsmány ez a piros szín.. benne a fekete kék optane.. és a zöld nyák
hányásCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
vicze
félisten
A fene a "Legtöbb laptop CPU" szeretett volna lenni, igen van 4x, de inkább ritka sajnos.
Hát én szívesen látnék 4 sávosat, de sajnos fehér holló kategória, minthogy a norma.Én a késeltetés alatt ezt értem amúgy, na meg ezt és ezt. 100 helyett 10ns, ami egy nagyságrend difi és nem hiszem, hogy ha közé raksz egy extra vezérlőt akkor javulni fog.
Ez szerintem leginkább OS/alkalmazás drivenak előnyös. Nyilván minden szereti a 100%-osan konzisztens sebességet 0 igazodással, de azért egy csöppet drága mulatság csak azért.[ Szerkesztve ]
-
Akula
őstag
De gyönyörű! Veszek egyet karácsonyra anyósomnak. Abban tarthatja a műfogsorát.
Amúgy tényleg szép ez a piros szín."Akula Sub, ready for the deep!"
-
Dr. Akula
félisten
Helytakarékosnak véletlenül se lehet nevezni.
-
azbest
félisten
Van 4 lane-es tb3, némelyik gyártó cucca van 2x-esre gányolva. A linkelt kártya meg eleve 4x-es.
Laptop, adatbázis... akár. Nem is oprendszernek kell első sorban 3GB/sec sebesség Nem arról van szó, hogy csórikám hurcolja magával a szervert, hanem mondjuk a munkájához, fejlesztéshez használja. De amúgy ja, manapság a videovágás inkább esélyes.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Adatbázis laptopon és külső meghajtón?
Érted 1200$, egyszerűen semmi nincs ami ezt megindokolná különösebben. Amúgy a laptopok direkt CPU-s TB3-a is csak 2x-es és nem 4x szóval, akkor a max. sebesség csak 1500 körül van az overhaed miatt. A gyorsabb modern SSD-k már a PCIe 3.0 4x korlátjába ütköznek, 3600 körül.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
ha olyan notiba teszik, ahol a prociban lévő pcie van thunderbolton, ott nem nagyon van ebből késleltetés szerintem. Ha valami déli hidas megoldáson lóg. De valóban lehet ilyen probléma. Régebben egpu megoldásokat hasonlítottak össze és ott hozott különbségeket v[link]
Nem feltétlen os driveként, hiszen nem kell az osnek annyira gyors. Adatbázisnak vagy más, nagy adatot mozgató feladatnak.
Amúgy ja, aki külső storaget szeretne, például sok K videovágáshoz, annak nem feltétlen érdemes ez. Főleg, hogy sokkal olcsóbban vehet hasonló gyors (talán kicsit gyengébb késleltetésű) samsung 970 evokat is akár.
(#8) Cyberboy42
amikor bővíthetetlen ultrabookon akarnak nagyon dolgozni[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Aki sok pénzt akar költeni elsősorban, de inkább arra kíváncsibb lennék, hogy mi értelme van?
Mármint rengeteg teljesítményt veszít maga az SSD ezzel a felállással, pont a 900P előny az alacsony késeltetés veszik-el, ami elsősorban OS driveként lehet kihasználni.
Ebben a formában nagyon kérdéses az értelme a rongyrázáson kívül. -
aktív tag
-
travix
aktív tag
Újabb fölösleges találmány. Az optane alapból semmivel se gyorsabb mint az ssd, legalábbis az alapján amit néztem videót, csak drágább. AMD procikhoz van egy szoftver már nem tudom mi a neve ami ingyen tudja azt amit az optane több tízezer ft-ért.
https://www.amd.com/en/technologies/store-mi
Akit érdekel itt a link.[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
Laikusként kérdezem. Ki a célcsoport?
-
-
snecy20
nagyúr
Külső ház egy SSD-nek? Bizarr.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest