- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komcsi
tag
Tud valaki-valamit a Razer Ironclad-ről?? Még mindig nem látom a boltok polcain
Jó lenne ha igyekeznének a beszállítók!! -
Tommmmka
senior tag
válasz
superecneB #26 üzenetére
wow-ban kurvajól jött annó, de mióta nem wowozok, azóta kiszolgál egy logitech g500 is
-
chron
tag
királyul néznek ki ezek az egerek
-
Lotusomega
senior tag
Öhh, az a maelstorm, az nagyon állejtős
az valami elképesztően tetszik, ha még animálva is lenne az a kavargó univerzum izé akkor maga lenne a tökély...le a kalappal..
-
Tommmmka
senior tag
válasz
superecneB #21 üzenetére
Nekem volt nagám és imádtam
-
GrotESC
aktív tag
Most a Nagánál tényleg a ráncfelvarrás azt jelenti, hogy új mintát tettek rá? Jó mondjuk nem nagyon lehet mit kitalálni elismerem, de ezt ráncfelvarrásnak hívni szerintem túlzás.
-
aDM|RaL^
őstag
-
superecneB
őstag
Hát nem tudom, mindenki áradozik erről a razerről de én abszolúte nem vagyok hanyatt esve tőle... Engem a csicsamicsa nem győz meg. Talán a DeathAdder egerük az egyetlen amin még talán vacilálnék. Véleményem szerint mx518, 3.0a, 1.1a jobban megérik az árukat...
-
Recon666
Közösségépítő
A razer egérpad bejövős. De azok az egerek
-
törölt tag
válasz
Dyingsoul #16 üzenetére
Meg az sem mellékes, hogy egy jó paddal (nem feltétlen drágával) lehet, hogy még jobban működik az egér, illetve kevésbé kopik az egér alja, teflontalpak, stb. Közvetlenül bútorlapon használva másképp viselkedik az egér, mint kifejezetten egerező felületet biztosító egérpadon. Nekem az "occó" SS QcK mini is több, mint elég volna.
-
Dyingsoul
veterán
Egyébként igen is látszik a különbség a gamer cuccok és a nem gamer cuccok között. Albérletben van a gépem, roccat kone, x-ray thunder 9 egérpad, itthon meg szövet ttecso pad meg egy genius netscroll akármi.
Hát sztem nem kell mondanom, hogy itthon nem mernék leülni cod6-ozni, de mindenképp érezhető a különbség. Aki nme próbálta nem tudja, így csak dobálózik a szavakal, meg oltja a sok gamert mert gamer hülyeséget vesznek. Nem azt mondom, az valóban deficit, ha egy 5k-s gamer padot lecserélek egy 7-ks ra mert az már új és biztos jobb, de azért egy tecsósat mellétenni egy akármilyen ebbe a szegmensbe szánt eszközzel... minimum butaság.
Persze aki nem játszik komolyan, csak napi 1 órát mondjuk, azt is csak azért mert este mielőtt elalszik van egy órája arra hogy valamit pötyögjön, annak tényleg nem ajánlatos.
-
NLZ
tag
Tök jó egér lenne, ha készülne belőle bal kezes verzió is...
-
Tomate
veterán
60€ ? Kicsit sok egy egérpadért. Én Steelseries QCK-val nyomom és teljesen meg vagyok elégedve. 2-3k környékén már hozzá lehet jutni és nagyon jó darab.
-
Tommmmka
senior tag
Készülnek a Cataclysmre... Molten Core, Maelstorm
-
törölt tag
-
Franklin
addikt
8 hsz és sehol egy "parasztvakítás az összes gamer pad, 100 ft-os tesco padon jobban játszok" szintű komment?
Csalódnom kell bennetek srácok... :-)
-
zazahoho
őstag
Razer Naga Molten jól nézki
-
Archer
őstag
Az első egérről egyből a madárpókom ugrott be
-
Dyingsoul
veterán
Ez a speedlink egér érdekes, de nem használnám huzamosabb ideig, sztem az ergónimája miatt 0 a kényelemérzet, ez a multitouch egér fogalom meg olyan misztikusnak tűnik.. persze lehet, hogy nem is nekem találták ki.
Az a hatalmas razer pad meg aztán ihaj. Most komolyan, hogyan használja ki annak valaki a teljes felületét, ha még mellette mondjuk van egy szintén nem pöttöm darab Razer Lycosa? Hát nem is tudom, mindenesetre a kettőhöz utángyártott számítógépasztal is kellene, nem hiszem, hogy lenne akkora méretű, amelyben mondjuk kényelmesen megférnek egymás mellett. Szvsz ez már túlzás.
-
Воланд
titán
Az "új" Razer egereknél a festés, így ps-al kezelt képen jól néz ki. Kíváncsi vagyok a valóságban milyen lesz majd.
-
Jhonny06
veterán
Kíváncsi lennék, hogy a Razer pad mennyire bírja. Mióta megvettem a Destructort, azóta kicsit félek ennyit kiadni egy egérpadra, kb. egy év alatt egy jelentős részen annyira lekopott, hogy ott nem is nagyon lehet kényelmesen használni (a közepe körül), most már reflexből a jobb alsó sarokban használom rajta az egeret, ott még oké. Ez egy kicsit gáz szerintem egy 10+k-s egérpadért. Pedig sose voltam egy nagy gémer, sőt, az utóbbi időben nem is játszom. Az tény, hogy a napi használat rendesen megvan, de ennyitől csak nem kéne "szétmennie".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egerek, egérpad és egy fura kiegészítő alkotja a mai kínálatot.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest