Különleges Razer és SpeedLink perifériák

Hirdetés

A meghökkentő külsejű Razer egér, a Naga bő egy éve jelent meg, elég nagy feltűnést keltve, ugyanis nem kevesebb, mint 17 gombbal rendelkezik, és mindegyik programozható Az MMO játékokhoz ajánlott beviteli eszközön most a gyártó kisebb ráncfelvarrást hajt végre, és két különleges kiadású modellt dob piacra az ősz folyamán. A Naga Maelstrom és Molten verziók egyedi festésűek, a mintájuk pedig fénylik is.

Razer Naga Maelstrom [+]
Razer Naga Maelstrom [+]

A készülékek 116 x 69 x 42 mm-esesek, formájuk pedig a gombsort leszámítva illeszkedik a cég korábbi típusainak sorába. A lézerszenzoruk 5600 dpi-s, 1 ms-os válaszidejük van, míg talpaik úgynevezett zero-acoustic ultraslick teflon anyagból készültek. USB-n keresztül csatlakoztathatók a számítógéphez, az áruk pedig 80 dollár, illetve euró lesz. A termékek megjelenését novemberre ígérik.

Razer Naga Molten [+]
Razer Naga Molten [+]

A Razertől egy másik eszköz is érkezett. Egy másik furcsa kiegészítő. A Mouse Bungee a maga nemében nem számít újdonságnak, hiszen az eredeti cég néhány éve már piacra dobta az első verziókat ezekből a játékosoknak szánt eszközből. A Razer felvásárolva a céget, most kicsit újradizájnolva ismét bemutatta a Bungeet. A szerkezet lényege, hogy a vezetékes egér kábelét a rugós nyak végén lévő tartón átvezetve megtartsa. Így ezek az egerek is úgy használhatók szinte, mintha vezeték nélküli kiadások lennének. Ráadásul nem lesz útban a kábel, és nem gabalyodik össze. A felhasználók többségének persze nincs szüksége ilyenre, de a Razer szerint úgy tűnik, a játékosoknak igen. A Bungee az utolsó negyedévben jelenik meg, egyelőre ismeretlen áron.

Razer Mouse Bungee [+]
Razer Mouse Bungee [+]

Akár az előző két Razer termékhez is kiválóan illene a most következő, ami egy 320 x 270 x 2,5 mm-es méretű egérpad. Az Ironclad különlegessége, hogy a megszokottal ellentétben anodizált alumíniumból készítették. A felülete homokfúvással lett csiszolva a jobb csúszás érdekében. Az egérpad elcsúszását az alján lévő gumitalpak akadályozzák meg, csomagjába pedig egy védőtasakot is tettek. A fémtálca a hónap végétől lesz kapható egyelőre a Razerzone-on. Később, novembertől a boltokban is megjelenik. Az ára 60 euró lesz.

Razer Ironclad [+]
Razer Ironclad [+]

Végül még egy egér, ami már nem a Razer termékei közül való, bár elég egyedi darab. A SpeedLink Cue nevű beviteli eszköze inkább az Apple Magic Mouse babérjaira törhetne, ugyanis ez is egy vezeték nélküli, multi-touch-os egér. A lapos, íves formájú készülék 2,4 GHz-es rádiófrekvencián kommunikál az USB-s vevővel, alján pedig egy 1000 dpi-s optikai szenzor található. A Cue Wireless Multitouch Mouse négy színben lesz elérhető: fekete, fehér, ezüst és piros borítással, kereken 40 euróért.

SpeedLink Cue Wireless Multitouch Mouse [+]
SpeedLink Cue Wireless Multitouch Mouse [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés