- Raspberry Pi
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
codkeyt
csendes tag
Volt egy Trust GXT14-es egerem ! Most egy Abyssus-om van ég és föld a 2
-
rebugra
aktív tag
Razer egerek szépek nagyon, de a Trust-al már meggyűlt a bajom
-
Eddie141
senior tag
Hát nekem a Razer egerek nem jönnek be, és nem is jöttek soha be, pedig már volt szerencsém egy párhoz (minimális időre ugyan) de már a design sem jött be soha.
Én maradok a jól bevált márkáknál -
Komcsi
tag
Jól néznek ki a razer egerek, de olvastam valahol hogy aki játszik egy Logitech-el, az többet nem tér át másik márkára. Velem ez történt
-
Dani811
aktív tag
2 éve vettem egy razer mambat, és másfél év alatt tönkrement, szó szerint már nem volt alja úgy szétkopott, a görgő meg meghalt, pedig alig használtam, és na ne mondják nekem hogy jobb az ilyen drága egér mint a sima, mert 1 év alatt úgy tönkrement neki a bal gomb hogy nem lehetett használni, pedig nem voltam kocka.
-
nem_tom
őstag
Ennyi pénzt egy egérért, méghozzá csak a külső miatt.
De a focis, az szerintem jó ötlet, jól is néz ki. -
DrGonzo22
őstag
Ezek szerint nem sok tapasztalatotok lehetett eddig zongoralakk egerekkel... Legkönnyebben ezek tarthatóak tisztán (porszívó bútorkefe fejjel kell őket tisztítani), tévhit, hogy csúsznak, és főleg, hogy karcolódnának. Nekem volt több ilyen egerem is, egyiken sem volt karc, gyakorlatilag két évesen is úgy nézett ki, mint új korában.
Akinek pedig az szempont, hogy az egere ne menjen attól tönkre, ha dobálja, inkább költse a pénzét elmeorvosra, mint újabbnál újabb egerekre
-
riolobo
tag
Amúgy ez a fényes,sima felület valóban nem a legszerencsésebb, főleg ha valakinek a tenyere hajlamos az izzadásra,márpedig sokan vannak így. Gondolom ez a 3500 dpi-s szenzor ugyanaz lehet amit a második generációs deathadder is kapott.
-
Termigáßor
aktív tag
Az Abyssus-ra még két gomb kellett volna, nem zongoralakk. De leginkább a Diamondback-ből kellene egy új szenzoros, 1000Hz-es, firmware-es változat.
* Szerintem a Razer-nek a mai napig a legsikerültebb szériája a DB. (a deathadder már inkább ms koppintás)
** Viszont a Diamondback 3G nagyon gagyi lett sajnos. Az az érzésem hogy direkt csinálták, mert nem akartak házon belüli konkurenciát a DA-nek. Egy tervezési hiba (kimaradt távtartó miatt a főgombok egymásra csúsznak) és a kenőanyag hiánya miatt az egér gombjai hangosak, nyikorognak, és idő előtt tönkremennek. Viszont ha utólag ezeket pótoljuk (pl egy kis wd40 a gombok alá, + egy kétcentis befőttes-gumi darab betuszkolása a gombok közé), akkor normálisan használható lesz.
-
szuper-t
őstag
1 et jobb ha leszögezünk nem mindenkinek ugyanolyan a keze/tenyere így már sztem érthető..
Bár az sem 1 utolsó szempont hogyha én beülök a gép elé akkor lazán akár 12 órát is elkattintgatok.+ a minőség szintjének megítélése az nem egyéni vélemény, hanem jó pár fórum, illetve hozzám beérkezett privát üzenetre plusz jó pár egeret látva javítva született meg.
-
-
almafa42
aktív tag
még mindig 2 diamondbacket nyüstölök a két gépen (simát, nem 3g). egy szavam nem lehet rájuk, tökéletesek. még cs-s időszakban vettem az elsőt, volt az vagy 5 éve alsóhangon.
azóta így lecsökkent a razer egerek minősége?
-
gfefe
őstag
Én jó ideje csak is a zöld kígyós egereket kedvelem.... volt előtte sok féle, de valahogy mind megpukkant nálam.... azonban egy krait 1,5 éve tökéletesen megy nálam. Nincs lassulás, nincs görgő hiba... semmi... még most is tökéletes.
Amúgy meg fel vagyok háborodva! Mi az, hogy nincs magyar zászlós egér
-
HavocS
senior tag
Na meg a 70 centis kábelüket is oda dugják ahova gondolom... nem igaz, ha az embernek nem a szabvány teszkós számítógépasztala van, egyszerűen esélytelen, hogy elérjenek a szar kábelek mindenhova
-
riolobo
tag
Hát abban azért erősen kételkedem ,hogy razer egerek gyenge minőségűek lennének,legalábbis a személyes tapasztalataim nem ezt támasztják alá. Kétségtelen,hogy meglehetősen drágák.Ezért biztos sokan le fognak hurrogni de szerintem a razer gamer-cuccokban kb az a kategória mint kész konfigok között az alienware,ergo a a márkanévért,a feelingér fizetsz nem csekély felárat.
-
Dani811
aktív tag
nekem az A4tech meg a Trust a favorit márka, a4techből 7 évig NB-30 volt, most trustból meg gxt-14. elég jó.
-
-
szuper-t
őstag
a könnyűséggel semmi gond nincs mert súlyozható.
tehát az könnyen megoldható otthoni barkácsolással akár.
engem a minősége aggaszt rengetegen keresnek hozzá pillanatkapcsolót, lézert... 1 ilyen árkategóriánál az ember megkövetelhetné a minőséget is amit én sajnos saját szememmel nem látok.az h kényelmetlen e vagy sem ez egyéni szempont kinek hogy áll rá a keze.
én örök A4tech es leszek és nem azért mert márka függő vagyok hanem mert nálam azért sokat kap esik koppan... és nagyon jól bírja.a Fanatikus Razer-esek meg úgyis megveszik ..
-
Jhonny06
veterán
Már vártam az idióta hozzászólásokat. Miért is vicc/parasztvakítás?
-
szuper-t
őstag
ez vicc
-
iSonic
addikt
Újabb parasztvakítás a Razter-től..
-
Jhonny06
veterán
Az utóbbi időkben a Razer egerek nagyon barátságos áron mennek a polcokra, ez pozitív (nem a Mamba-ra gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Razer fényes fekete perifériával jelentkezett, a Trust pedig már a foci VB-re készül.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Asztalos klub
- PR-Telecom
- Ford topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest