- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolo0525
tag
Ezt a dolgot csak megerősíteni tudom,volt 1 afférom elmaradott munkabér kifizetésével kapcsolatban.Levél érkezett,jelenjek meg : Vpop hosszas beszélgetés és nyomozgatás után lekértek adatokat az illetőről ,,,a szemem láttára léptek be az illető Facebook profiljába! még jó ,h ültem...Idáig csak a Brfk látogatott iwiw közösségi oldalról tudtam....Azt sem tartom túl etikusnak,h vki nevét be gépeled a gugliba és azonnal kidobja,h itt--ott találod..Tehát ,hol is marad,az adat védelem?!
-
tobal
tag
Az adataid akkor is illetéktelen kezekbe kerülnek, ha Facebook-ra regisztrálsz. A nemzetbiztonságiak meg általában nem védik a nemzetet, hanem (törvénytelen, de főleg erkölcstelen eszközökkel) megfigyelik és manipulálják. Az Anon próbálkozásai persze elég szánalmasak, de a felsőbb hatalom módszerei cseppet sem erkölcsösebbek, mint az Anoné, sőt...
-
ArchElf
addikt
Menjenek vissza a 4chan-ra trollkodni - minek építenek maguknak site-ot (amúgy tényleg minek építenének maguknak site-ot, ha egyszer nem akarják hogy elkapják őket)
AE
-
Ptech
addikt
Nem kéne komolyan venni ilyen hírt...
-
=Mentor=
őstag
Akárhogy nézzük amit művelnek az köztörvényes bűncselekmény, nagyobb baj az esetleges nemzetbiztonsági kockázat... A vélt jó cél nem szentesítheti az eszközöket!
Aki meg regisztrál ne csodálkozzon ha az adatai illetéktelen kézbe kerülnek, ugyanis a fagyi visszanyalhat...
-
julius666
addikt
amit köztudottan bűnözők üzemeltetnek
Mármint miért is lenne bűnöző azért valaki mert látogat chanokat? (mert az anonság ennyit jelent, sem többet, sem kevesebbet)
Egyébként nem igazán értem ez mi a tököm akar lenni, az egész anonymous dolog egy közösségi oldal típusból indul, név szerint az imageboardokból.
-
hemaka
nagyúr
rohanok regisztrálni
-
Cathfaern
nagyúr
-
Rickazoid
addikt
Elképzelem, ahogy nemzetközileg körözött emberek által üzemeltetett oldalra emberek beregisztrálnak,
személyes információkat, például lakcímet és telefonszámot osztanak meg egymással, megtárgyalják a friss hacker-híreket, stb., majd trollkodnak párat.
Ez az AnonPlus egy nevetséges, gyerekes sértődöttség kategória. -
EmberXY
veterán
Érdekes elképzelés, nem tudom, hogy hányan regisztrálnak majd...
Vajon kifizetődő dolog lesz-e bűnözőkkel szimpatizálni (másként nem tudnám elképzelni, hogy valaki egy olyan oldalra regisztráljon, amit köztudottan bűnözők üzemeltetnek)? -
Istenem, hova jut ez a vilag.
Ejj, mi lesz itt.
AnonPlus. Kosz inkabb nem, maradok a Google+-nal, jo nekem az.
Majd ez is oda jut mint a LulzSec, a vegen majd csak azt lehet hallani: A tagok sajnos veletlenul eltuntek a Columbiai oserdo melyen./me hoz egy kis popcornt, kitudja mi lesz meg itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest