- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabboo
tag
Nem rossz, számomra kívül-belül tetszetős, de sose adnék ennyit egy házért.
-
spuros
őstag
Szomorúan tapasztalom, hogy 40ezer felett van..[link]
-
Mr.Peter
aktív tag
Én is ezt venném, csak piros világítással! A kéktől sötétben rosszul vagyok... kisüti a szememet!(az 5.1-es genius ledjei is le vannak ragasztva mert úgy világítanak! Szerintem a repülők leszállásához tervezték az aszfalt csík szélére! )
[ Szerkesztve ]
<<<KEEP IT REAL!>>>
-
Tripower
tag
Ha lenne 500€ házra én Chaos-ra szavaznék!
Megnéztem ,izléses a Gamma szép! -
Tripower
tag
Az nzxt legalább szakit az unalmas pc fogalmával!
Ez Qrvajó! -
leviske
veterán
OOOh Shit! Beleszerettem a vörösbe. Ilyen legutoljára akkor volt, mikor megláttam az ugyanilyen színű Vento 3600-ast a PH! tesztben.
-
Rica
senior tag
A design es a tagas belso tetszik, de a minden iranybol fujo-szivo venti rengeteg szerintem nem lesz hatekony. En maradnek az elol egy brutal (esetleg + egy kozepes a vinyoknak) befuj, hatul egy brutal kisziv jol bevalt gyakorlatanal.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
MMIX
addikt
Teszt 3 PC Perspective (fekete)
-
AnginaP
aktív tag
Wow nagyon bejönnek, főleg a fehér!
Végre valaki tervezett egy rendes számítógép házat! Respect!
...a fehér táp is igényesen néz ki...Indítok egy Skyrim szervert.
-
nednez
tag
Fehérben király ez a ház
-
aero.
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
csatornánként 20W... hm, akkor be lehet rakni 5 ipari Sunont is a gépház elejére meg a "fülvédő használata kötelező" jelzést. összehasonlításul a Scythe Ultra Kaze 3000 eszik 7.2Wt (a 2000res csak 3mat), és az a 46dbAs hangjával már eléggé az elviselhetőség határán tartózkodik (viszont, állítólag egy ívhegesztő hűtésére is elég).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Komcsi
tag
Nagyon jó házakat csinálnak. Kár hogy itthon nem lehet kapni az NZXT Vulcan házat!
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
Srodney
senior tag
első ránézésre praktikusnak látszik de jobban megnézed és azt látod hogy megint van egy ház ami menő lehet a haverok elött egy lan partyn....
-
hakosh
tag
Mostanában nem mutattak be olyan házat ami tetszett, de erre nem találok szavakat. Brutál! Viszont a tetejéről lecsúsznak a lemezek és a papírok. Azért mégsem olyan praktikus ez... Lassan jöhetnének már a pohártartóval felszerelt változatok is!
-
Pixelmaster
tag
nekem tetszik, erre még a Coolermaster advanced II-tőt is lecserélném, a ventilátor szabályozás miatt tetszik, klassz ház
-=The digital artist of the darkside=-
-
Hiftu
senior tag
Ööö, én a ronda kategoriába raknám, ha szavaznom kellene..
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Silentfrog
veterán
Ha itt is ennyiért adják akkor veszek egy fehéret.
Nagyon bejövős![ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
A jelenlegi NZXT házamat ez fogja leváltani.. Hibátlan!
-
fatal`
titán
Kívülről nagyon csúnya A belseje viszont tetszik.
-
Probber
őstag
Igazán groteszk külsőt kapott, nekem egyáltalán nem tetszenek ezek a futurisztikus formák, de belülről nem tűnik rossznak.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
pottyantós
aktív tag
Ez iszonyat jól néz ki! És a hűtés sem piskóta!
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
errorcode06
őstag
Nekem is tetszik, a piros fekete nagyon üt. Bár Hades kuckóm van tőlük, ezzel is maximálisan meg vagyok elégedve, igaz nincs vizezve semmi.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Enton
addikt
Tetszik.
A fehér kéneígy alapból. NAgyon jó kis modding alap lenne.
Viszont megnézném ezt a piros-feketét is fordított színaránnyal, fekete alapon piros csíkokkal. Az lenne a legdurcább."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Krisinto
őstag
Hát...nem tudom,hogy ki-hogy van vele,de nekem tetszenek
Storm Scout-ot lecserélném erre -
Angel1981
veterán
Az NZXT inkább designos, mint praktikus házakat készít - talán itt már odafigyeltek az utóbbira is.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Külsőre annyira nemtetszik egyik sem, a belső viszont nagyon jó elrendezésű, még az anyag minőségre lennék kiváncsi.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
KicsiUbul
őstag
Az elejéről is lehetett volna egy kép, de ennyiből én azt hiszem a "nem tetszik" táborba fogok tartozni. De a bele jól átgondoltnak néz ki.
Értem én...
-
LeslieG Jr.
őstag
Hát erre se tudná azt mondani a marketing hogy letisztult formák jellemzik. Kicsit futurisztikus meg kell hagyni.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
CocooN-z
őstag
Annyira nem is drága
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
Phvhun
őstag
A fehér nzxt táp tetszik benne.
Akkor lenne értelme ha a vga-n is vízhűtés lenne, ez a kevert megoldás nem tűnik annyira profinak.
-
Yutani
nagyúr
A fehér nagyon tetszik! Rögtön a Combine Overwatch Elite jutott eszembe...
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Seasonic 850W Gold Moduláris Tápegység
- MSI MPG A750GF 750W Gold White / Fehér Moduláris Tápegység
- Vízhűtés kiárusítás (fittingek, toldók, hőmérséklet szenzorok, áramlásjelzők, stb. stb. stb.)
- EVGA SuperNOVA 1600 P2 1600W Platinum Moduláris Tápegység
- Be Quiet Dark Power Pro 850W Platinum Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest