Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hát ha azt a 64kb ram-ot nem tekintjük adattárolónak (márpedig nem tárolta úgy az adatot, mint egy vinyó, mert ram, tehát nem tekinthetjük annak..) akkor ott nem beszélhetünk ilyen tárolóegységről
visszamehetnénk még jobban is az időben, de maradjunk inkább a pc vonalon... az meg a 8086-ossal kezdődött... nem? hány mhz-es volt akkor a proci? kihagy a memóriám, de ott már mhz-ekben mérhettünk... csak azt akartam kihozni, hogy ott párezres az ugrás, vinyónál meg a milliós nagyságrendhez közelítünk... ez a nem mindegy... el tudnád képzelni, hogy pár év és THz-es procik legyenek átlag asztali gépekben? ahogy kb 15-20év alatt bekövetkezett az 1000szeres ugrás, ugyanennyi idő múlva megint 1000szeres legyen ez az ugrás? én nem hinném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Társasjáték topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest