Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
pár napja vittem végig az első részt, meglepő módon tényleg összehasonlítható volt a Doommal. Nem tudom melyik volt a jobb, de igazából nem is érdekes ezen a szinten.
második rész eléggé várós.
-
[Prolixus]
addikt
Ha nincs valami spéci szerződés a háttérben, akkor nyilván nem direkt nem szimultán adják ki mindenre. Az erőforrások korlátossága az oka. Ez nyilván triviális, szóval most nem mondtam valami nagyot, de ezek után nem értem, hogy ezt miért kéritek számon a fejlesztőkön. Most jobb lenne, ha PC-n később jönne, csak mert mondjuk az XOne-os változatot még csiszolni kel?!
"Lófh@szt, nehoggymár" (from Blade Runner)
Egy megjelenési dátumot én is szívesen látnék már, de mostanság az az ipari trend, hogy a kezdetben bejelentett dátumot még vagy 2-szer (minimum) kitolják. Lehet pont ezt akarják elkerülni...
-
Xaels
félisten
Nagyon várom milyen lesz. A COOP mód már az elsőből is hiányzott, pláne a sok Serious Sam Arcade gép láttán a játékban.
-
AS
félisten
Sokal több élet van mitna DOOM-ban . Nagyon tetszik .
-
ribizly
veterán
válasz
tatararpad
üzenetére
Ettől nem hiszem, hogy félni kellene. Azért az első részben is el lehetett bánni bármekkora sereggel.

-
tatararpad
őstag
Egyedül a coop módtól félek, nincs ellenemre, csak ne úgy legyen megcsinálva mint az Orcs Must Die 2-ben, hogy egy idő után coop nélkül szinte lehetetlenség volt továbbmenni, mert a pályák két játékosra voltak kialakítva. Remélem itt sem trükköznek majd valami hasonlóval.
-
ribizly
veterán
Azért az a dátum már nagyon érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest