- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
hmm. ki is írta, hogy nem tudja, hol dolgozom vagy hol szolgáltatok... (hint: Zirowe)
ha nem tudjátok, hol dolgozom, honnan tudjátok, hogy hogyan tájékoztattam a felhasználót megfelelően? mondjuk tudhatnátok, mert leírtam, például emvy is olvasta, csak te nem.
Én azt mondtam, hogy az alapján amit itt hirdetsz ászf beírásként, attól még hogy ott van, nem biztosan jogszerű és ha sok előfizetőnek lesz gondja a jövőben a szolgáltatásod minőségével vagy az egyoldalú elállással, egy csoportos pert nem biztos, hogy megúszol.Amúgy, üzleti titkokat nem áthágva, 16 portos gpon nettó ára épphogy nem 7 számjegyű forintban, 1km 1 szál sötétszál bérlése nem fejlett határhoz közeli településen 10 évre épphogy 6 számjegyű összeg.
Ilyen összegeken megy a sírás 12 év óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest