- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Az általad bemásolt idézetre szerintem a bűnszövetség fekszik. A lényege szerintem az, hogy mivel közösen követnek el egy bűntényt (és itt szakadjunk el a hekkevéstől), akkor az nem lehet hirtelen felindulásból elkövetett, vagy valamilyen megtévelyedett kósza gondolat által vezérelt (enyhítő körülmény lehet), hanem:
- előre ki lett találva
- volt idő megfontolni, számot vetni a következményekkel
- valaki valakit belerángatott a dologba (nem csak tette, terjesztette is a bűnt)
- kaput nyit a szervezett bűnözés feléezek mind súlyosbító körülmények.
stb. stb. ebből a szempontból nekem a conspiracy és a bűnszövetség összekapcsolódik.
Hozzátenném, sem angolos, sem jogász nem vagyok. -
DeFranco
nagyúr
válasz
dajkopali #11 üzenetére
Szerintem amire Te gondolsz, az a bűnszövetség. És az itthon is sokkal súlyosabb megítélés alá esik.
Pl. ha egy valaki rablógyilkol/zsebel/tör be, vagy azt vallja, hogy egyedül volt, sokkal kevesebbet kap, mint ha ketten voltak. Mundjuk 1x2 év, illetve 2x4 év.
Hülyeségnek hangzik de így van. Én is onnan jegyeztem meg, hogy ha ketten vannak, az már maffia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest