Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Runner_fxr

addikt

Igazán sok pc-s játszadozás után most vettem egy x360-at. Kb 20 játékot próbáltam ki igy gyorsba x360-on. Nos a tapasztalataim a következők voltak. Grafika terén vannak játékok amik egészen gyönyörűen mutatnak, viszont az tény, hogy egy komoly pc szebb grafikát nyújt már csak az élsimítás miatt is! Ez ugyanis konzolon sajnos nincs. De nem ez a lényeg, hanem a hangulat. A játszhatóság! Pl. autós játékok közül a Project Gotham racing 4-et emelném ki, az valami brutálisan komoly cucc. Nem mondom, hogy szimulátor de rendkívül élethű mozgásokkal találkoztam benne, pláne a motorozás. Hát az annyira bejön hogy nem találok rá szavakat. Egy pc-s moto gp ami ugye eleve a motorra van kihegyezve na szóval ez egy említésre sem méltó valami a pgr4 motoros száguldozásaihoz képest. Ilyen pc-n egyszerűen sajnos nincs. És jöhet akármilyen brutális grafika, itt a feeling a lényeg. És abban nagyon ott van. Amúgy a Forza 2 is nagyon jó, az is fényévekre van a legtöbb pc-s autósokhoz képest. Nos az fps hát szó ami szó nekem igencsak furcsa ezzel a kontroler-el.
    A halo 3 amúgy egy szuper jó játék de azért hiányzik egy egér és billentyű kombo hozzá.
    Viszont pl a Dead Space egész jól irányítható, hamar megszoktam. Akárcsak a Gears of War 2 vagy a Mirrors Edge. Összegezve amit mondani akarok az az, hogy rengeteg sok előnye van ennek a konzolnak a pc-vel szemben. Nem azt mondom , hogy pc-t elfelejtem ezek után. De én azt mondom, hogy akinek van pénze a pc-t fejlesztgetni annak biztos akad pénz egy x360-ra is és jól meglesz a pc mellett. Sok olyan játék van rá ami sajnos pc-re nincs és kár lenne őket kihagyni. Az sem elhanyagolható hogy könnyedén átviszed egy haverhoz és már lehet is csapatni pl a Dead or alive 4-el. Én semmiképpen nem bántam meg a vásárlást és ha belegondolok egy jó vga áráért meg lehet venni. Ennyit igazán meg ér.

Új hozzászólás Aktív témák