Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
GypsFulvus2 #8 üzenetére
Az Ayran egy köcsög szivatás volt, a többit meg nem értem mit siránkoznak, csak a boss harcok voltak olyanok, hogy egyáltalán kísérletezgetni kellett (főzetek-képességek).
Ezzel szemben pl. a BG2-ben voltak harcok amiket 5-10 percig nyomott az ember /folyamatos pause-val/ aztán a boss egyetlen varázslatán szált el a mutatvány (bragon breath, imprisonment, etc)
9:
Geralt igen, de aki irányítja az nemFőzetek, olajok rengeteget segítettek, gyakran az első bukta után miután tudtam mire kell számítani célzottan arra a harcra megittam ami kellett. Szvsz az X360 kontroller is segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest