- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Nekem is már csak 4 sata van az LGA1700-as lapon, nagyon is lenne létjogosultsága egy ilyennek.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Maelephant
aktív tag
válasz fatpingvin #16 üzenetére
Pl. ez? Szerintem hasznos cuccok az ilyenek.
[link] -
Kansas
addikt
válasz Ajándékok #20 üzenetére
Na igen, azt én is erősen kétlem, hogy ez olcsó lesz...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Ajándékok
aktív tag
-
Kansas
addikt
válasz Ajándékok #18 üzenetére
Lehet, de ez nem az. Ez mindegyik SATA portot egyszerre full(gyakorlati, nem elméleti) sávszélen tudja hajtani, köszönhetően a PCIe v3 x2 sávszélességének(~2GB/s). Hiába tudna a SATA3 ~600MB/s-et portonként, a HDD-k(de az olcsóbb SSD-k is) ritkán mennek 4-500MB/s fölé(pl. WD Black hivatalosan 263MB/s folytonos sebességet tud, NAS vinyók, mint a WD Red, kb 210MB/s-et). Ez még mindig sok a port multipliernek, de ez a kis m.2 kütyü vígan megoldja...
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Ajándékok
aktív tag
Sata port multiplierek régóta léteznek. 1-ből csinál 5 sata portot. Nem is drágák. A sávszélességet osztják, de egyszerre 1-2 hdd tud teljes sebességgel dolgozni.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
fatpingvin
addikt
válasz Cyberboy42 #15 üzenetére
a Delock megoldásai drágák szoktak lenni de van egy olyan érzésem hogy még mindig olcsóbb lesz mint ez... főleg bulkban.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Cyberboy42
senior tag
válasz fatpingvin #14 üzenetére
minnél több gyártótól lesz, annál jobb. csak majd legyenek tesztek is
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
fatpingvin
addikt
ez egy nagyon jó kis kütyü, homokszem a gépezetben hogy a Delock ezt a piacot már régesrégen befoglalta...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
veterán
-
Zotya84
őstag
válasz Menthirist #10 üzenetére
Ja, az ár kérdés. De csak azért, hogy egyáltalán fel tudja-e venni az ugyanezen vezérlővel szerelt kínai cuccok pár dolláros árával a versenyt. Amik pont ugyanezek, pont ugyanilyen működéssel, csak nincs rajtuk a Silverstone logója...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
borob
tag
Nagyon hasznos cucc, kb két éve pont hasonlót kerestem, de akkor még csak 1-2 portosak voltak ilyen kis méretben, aztán megjelent a Jmicron JMB585 vezérlő és alin meg is jelentek ezek a kártyák, gyorsan vettem egyet, aztán egy másikat is, annyira bevált.
Az első pl egy DS-380 NAS házba ment; 8x3,5" és 4x2,5" fér bele.
Asrock H370M-ITX-en 6db SATA3 van, az első háromra mentek az SSD-k, maradékbe 3 HDD, ezt a kártyát pedig egy m.2 A/E -> NVME riserbe tettem a wifi helyett (PCIe3 x1 pont elég 5 db 4TB-os WD RED-nek) és így még a x16 portot se kellett beáldozni az ITX deszkán.[ Szerkesztve ]
-
veterán
pedig nem hülyeség. Szervert építettem, és kellett egy IT módba nyomott raid kártya hogy JBOD módban le tudjak vele kezelni 12-14 sata-s hdd-t. raid kártya hiányában ennyit rá nem tudtam volna kötni a gépre, pláne úgy hogy a pci-e slotok foglaltak mással. Szóval nem rossz cucc ez, persze az ár kérdés.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Aprósólyom
addikt
Nekem az jutott eszembe, hogy a silver stone csak most nyújt segítséget? Ilyesmiket már egy ideje kapni....
Amúgy arra is gondolhatunk, hogy valahol egyáltalán nincs SATA vagy max 1db, de mondjuk van 1db PCIe M.2 .... SBC-k, mini PC-k. Valaki lehet építene ilyenből egy home NAS-t.
Vagy egy M.2 foglalatos ripityomra tört laptop, amiben az alaplap túlélte szintén építhető NAS.Jevons paradox
-
senior tag
Pont erre gondoltam.
Lassan el lehetne hagyni a lapokról.
Illene, hogy sztenderd legyen legalább 2 db M2 az új lapokon. Ha elhagynák a SATA portokat, akkor emelhetnénk akár háromra is. 1 NVME, 1 NVME+SATA, 1 WiFi-nek vagy ilyen SATA bővítőnek."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
törölt tag
SATA csatlakozó, hmm, erről meséltek valamit a vének a tábortűz mellett.
-
Rozisoft_Bp
tag
Neekeem teccik!
Persze árfüggő, de látom használhatóságát.
Már csak 1 sata helyem van, a slotok meg foglaltak. -
flexxx2
őstag
Annyira nem lesz olcsó, hogy megérje, csak a lustáknak, akik nem akarnak lapot cserélni.
-
Kansas
addikt
Ha sok ember nem is fog rászorulni, azért néhánynak tuti jól jön majd, bár lehet hogy hasznosabb lenne, ha sok HDD-fiókos NAS házakhoz adnának ilyet alkatrészként...
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Már látom lelki szemeim előtt hogy tömegek fognak érte sorban állni a boltokban!
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest