Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Nem is figyeltem az évek alatt ezt a gyártót, hogy ennyire "felnőtt". Anno ha megláttam egy kolink márkájú tápot egy gépben, már vágtam is ki belőle a kuka irányába. Nem kevés gép döglött meg anno a P4 éra idejében a gyagyi kolink tápok miatt.
Csodálkozom, hogy fel tudtak fejlődni erre a szintre. Igaz, még most sem jutna eszembe ilyet venni, mert nálam a táp a Seasonic, BQ, és az FSP. De jó látni, hogy egy nevenincs márka 10+ év alatt eljutott idáig.
Szerk: Egyik árfigyelő oldalon, arról ír a vásárló, hogy elszált a gépe a 850W-os model alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest