Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
úúú, ezt csak most láttam meg... +1érv, hogy wii-t vegyek egyszer... és bakja meg a cég, hogy a stonekeep2-t nem fejezték be
ez a játék megvan eredetibe, valamelyik újsághoz adták még vagy 10éve... egyik régi kedvencem, a hangulata valami fenomenális... mellesleg nem az a "végigfutok rajta pár óra alatt" kategóriájú játék... én nagyon elégedett lennék egy felújított pc-s verzióval is... csak legyen meg a régi hangulat... -
Misi 007
őstag
Mekkora játék volt ez a maga idejében!

-
Gozzer
csendes tag
Huhaaa, PC-n joparszor vegigvittem
Kiraly jatek!!!
Wahooka Wahooka Wahooka!!!
-
- = Zk = -
félisten
bezzeg az Aliens-t lehúzzák a listáról
... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez a játék megvan eredetibe, valamelyik újsághoz adták még vagy 10éve... egyik régi kedvencem, a hangulata valami fenomenális... mellesleg nem az a "végigfutok rajta pár óra alatt" kategóriájú játék... én nagyon elégedett lennék egy felújított pc-s verzióval is... csak legyen meg a régi hangulat...

...