Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
úúú, ezt csak most láttam meg... +1érv, hogy wii-t vegyek egyszer... és bakja meg a cég, hogy a stonekeep2-t nem fejezték be
ez a játék megvan eredetibe, valamelyik újsághoz adták még vagy 10éve... egyik régi kedvencem, a hangulata valami fenomenális... mellesleg nem az a "végigfutok rajta pár óra alatt" kategóriájú játék... én nagyon elégedett lennék egy felújított pc-s verzióval is... csak legyen meg a régi hangulat... -
Misi 007
őstag
Mekkora játék volt ez a maga idejében!

-
Gozzer
csendes tag
Huhaaa, PC-n joparszor vegigvittem
Kiraly jatek!!!
Wahooka Wahooka Wahooka!!!
-
- = Zk = -
félisten
bezzeg az Aliens-t lehúzzák a listáról
... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- Playstation 4 Slim (500GB) eladó!
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez a játék megvan eredetibe, valamelyik újsághoz adták még vagy 10éve... egyik régi kedvencem, a hangulata valami fenomenális... mellesleg nem az a "végigfutok rajta pár óra alatt" kategóriájú játék... én nagyon elégedett lennék egy felújított pc-s verzióval is... csak legyen meg a régi hangulat...

...