Hirdetés
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Lézervágás, gravírozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Értettem azelőtt is, csak kissé tovább lett gombolyítva Ariadné fonala...apró megjegyzés: 1965 óta folyik programozó képzés kis honunkban.
1987 környékén kezdtem el foglalkozni az akkori gépekkel (Enterprise, plus 4), akkoriban elég sok technika tanárt képeztek át ebben az irányban.
1988-ban a COCOM lista megszűnése után "Tulipán ültetés" lett Bécsből, azaz elég sokan hozhattak be (cégek, intézmények is) Tulip számítógépeket, majd a az "imádott MS" 1992-ben a magyar nyelvű win3.1-gyel aratott, ide is kellettek okító emberek.
ez már a genxterváltás után, tehát off: 1997-ben a Sulinet hálózat indulása követelt "szak"embereket, így én is akkor kezdtem el az ELTE-TFK-t, elsősorban iskolai-vezetői nyomásra, de kedvem is volt hozzá, hiszen régóta foglalkoztam a témával autodidakta módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Értettem azelőtt is, csak kissé tovább lett gombolyítva Ariadné fonala...