Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Bocs, hogy ezt a relatíve régi hozzászólást kommentálom, csak nagyon szúrja a szememet:
"A 3 hónapos fizetett szünetről annyit, hogy június végén is még az iskolában kell lenni, július elején kezdődik a nyári szünet, és már augusztus 20. körül vége van. Ez durván 6-7 hét, 30-35 nap. Hát tudod, ennyi fizetett szabadság egy korombelinek pont jár, akkor is, ha nem tanár. "
Egy nagy hiba: a közalkalmazottakra más szabályok vonatkoznak, mint a versenyszektorra. A normál dolgozókra vonatkozik a kor alapú szabadság. A közalkalmazottak esetén az egyhuzamban közalkalmazottként töltött évek számítanak. Tehát, ha 50 évesen leszek közalkalmazott, akkor csak 20 nap szabadságot kapok. Ha nem állami iskolában vagy, akkor nem szóltam. Onnan tudom ezt, hogy hallgatóként és közalkalmazottként is végezzük ugyanazt a munkát és volt már ebből kellemetlen meglepetés, amikor valaki váltott köztünk. Ezen én is bukni fogok 5 napot, ha ugyanott dolgozom majd tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest