Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Bocs, hogy ezt a relatíve régi hozzászólást kommentálom, csak nagyon szúrja a szememet:
"A 3 hónapos fizetett szünetről annyit, hogy június végén is még az iskolában kell lenni, július elején kezdődik a nyári szünet, és már augusztus 20. körül vége van. Ez durván 6-7 hét, 30-35 nap. Hát tudod, ennyi fizetett szabadság egy korombelinek pont jár, akkor is, ha nem tanár. "
Egy nagy hiba: a közalkalmazottakra más szabályok vonatkoznak, mint a versenyszektorra. A normál dolgozókra vonatkozik a kor alapú szabadság. A közalkalmazottak esetén az egyhuzamban közalkalmazottként töltött évek számítanak. Tehát, ha 50 évesen leszek közalkalmazott, akkor csak 20 nap szabadságot kapok. Ha nem állami iskolában vagy, akkor nem szóltam. Onnan tudom ezt, hogy hallgatóként és közalkalmazottként is végezzük ugyanazt a munkát és volt már ebből kellemetlen meglepetés, amikor valaki váltott köztünk. Ezen én is bukni fogok 5 napot, ha ugyanott dolgozom majd tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged