- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
"rajta kívül mindegyik tanárnak sikerül a dolgokat megoldani civilizáltan?"
Nem nagyon találkoztam több tanárnál fegyelmezéssel, inkább beletörődött mindenki, hogy beszélgetnek órán. Szigorú fegyelmet egyedül Orosz várt el." de ezt el lehet úgy is mondani, hogy anális vegzálást ígér minden pusmogónak meg úgy is, hogy a többi tanuló érdekében kéri, hogy ne beszéljenek."
amikor én voltam ott, akkor azt mondta: "Nem tűröm el, ha beszélgetnek az órán.""De nem azért buktat, mert nem volt jelen, hanem azért, mert hiányos lesz a tudás." Azért hiányos a tudás, mert nem volt jelen. Biztos volt olyan aki átment, pedig nem járt be, de szerintem ez elég ritka eset, mert elég nehéz az anyag úgy is, ha az ember végigüli az órákat. De ne várjon el senki jóindulatot a tanártól, ha arra sem méltatta, hogy végighalgassa az óráit. Mellesleg mivel a tananyag amikor én tanultam nagyon elméleti volt, a számonkérés, meg nagyon gyakorlati, ezért anno Orosz tartott neptunon kívüli gyakorlatot az érdeklődőknek 19:00-től 20:30-ig. A képzés alatt mástól ilyen gesztust nem láttam.
Szerintem a kulcskérdés az az, hogy a Műszaki Egyetemen miért kell a hallgatókat fegyelmezni? Nem tagadom, hogy hisztis az Orosz, de, ha mindenki tudja, hogy, ha beszélgetnek, akkor üvöltözik a tanár, akkor miért beszélgetnek? Szerinted felnőtt viselkedés ez a hallgatók részéről?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Opel topik
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Facebook és Messenger
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest