Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
"rajta kívül mindegyik tanárnak sikerül a dolgokat megoldani civilizáltan?"
Nem nagyon találkoztam több tanárnál fegyelmezéssel, inkább beletörődött mindenki, hogy beszélgetnek órán. Szigorú fegyelmet egyedül Orosz várt el." de ezt el lehet úgy is mondani, hogy anális vegzálást ígér minden pusmogónak meg úgy is, hogy a többi tanuló érdekében kéri, hogy ne beszéljenek."
amikor én voltam ott, akkor azt mondta: "Nem tűröm el, ha beszélgetnek az órán.""De nem azért buktat, mert nem volt jelen, hanem azért, mert hiányos lesz a tudás." Azért hiányos a tudás, mert nem volt jelen. Biztos volt olyan aki átment, pedig nem járt be, de szerintem ez elég ritka eset, mert elég nehéz az anyag úgy is, ha az ember végigüli az órákat. De ne várjon el senki jóindulatot a tanártól, ha arra sem méltatta, hogy végighalgassa az óráit. Mellesleg mivel a tananyag amikor én tanultam nagyon elméleti volt, a számonkérés, meg nagyon gyakorlati, ezért anno Orosz tartott neptunon kívüli gyakorlatot az érdeklődőknek 19:00-től 20:30-ig. A képzés alatt mástól ilyen gesztust nem láttam.
Szerintem a kulcskérdés az az, hogy a Műszaki Egyetemen miért kell a hallgatókat fegyelmezni? Nem tagadom, hogy hisztis az Orosz, de, ha mindenki tudja, hogy, ha beszélgetnek, akkor üvöltözik a tanár, akkor miért beszélgetnek? Szerinted felnőtt viselkedés ez a hallgatók részéről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest