Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Értettem azelőtt is, csak kissé tovább lett gombolyítva Ariadné fonala...apró megjegyzés: 1965 óta folyik programozó képzés kis honunkban.
1987 környékén kezdtem el foglalkozni az akkori gépekkel (Enterprise, plus 4), akkoriban elég sok technika tanárt képeztek át ebben az irányban.
1988-ban a COCOM lista megszűnése után "Tulipán ültetés" lett Bécsből, azaz elég sokan hozhattak be (cégek, intézmények is) Tulip számítógépeket, majd a az "imádott MS" 1992-ben a magyar nyelvű win3.1-gyel aratott, ide is kellettek okító emberek.
ez már a genxterváltás után, tehát off: 1997-ben a Sulinet hálózat indulása követelt "szak"embereket, így én is akkor kezdtem el az ELTE-TFK-t, elsősorban iskolai-vezetői nyomásra, de kedvem is volt hozzá, hiszen régóta foglalkoztam a témával autodidakta módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Értettem azelőtt is, csak kissé tovább lett gombolyítva Ariadné fonala...