Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Sajnos a WinRAR fejlesztője (Alexander Roshal) pár éve meghalt és azóta a WinRAR gmbh-nál nincs senki, aki érdemben tudná fejleszteni a programot.
WinZip-et én már évek óta csak multiknál látok, de úgy tavaly óta a SecureZip nevű program egyre több helyen váltja le. Sajnos egyiknek sincs megfelelő parancssoros verziója (legalábbis mikor kerestem nem találtam). Így, ha kellenek az újabb funkciók, a nagyobb sebesség, folyamatos fejlesztés és az esély ennek a funkciónak a megvalósítására a 7zip felé érdemes elnézni. Van pár érdekes parancssori funkciója, ami még a WinRAR-ban sincs.
Szerk.: Bár ahogy elnézem ezt is nagyon lassan fejlesztik. Köszönhetően, hogy nincs mögötte nagy cég, 1 év alatt a 9.25 alfáról a 9.30 alfáig nőtt a verziószám. De ez legalább valóban ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest