- Dell notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remélhetőleg lassan sikerül megoldani a billentyűzet problémáit. Ha nem, akkor csak rosszul nyomod
-
lenox
veterán
https://www.apple.com/shop/buy-mac/macbook-pro
Lehet eroltetni, meg probalni szukiteni, hogy hatha akkor igazad van, de attol meg a jelenleg kaphato 13-as macbook pro alapmodelje az, amit en irtam.
-
pengwin
addikt
-
lenox
veterán
Igy van, nem egyenlo, ezert is olcsobb az _alap_, mert nincs benne touch bar, 2 magos a processzor, es kisebb a tarhely is...
https://www.apple.com/macbook-pro/specs/
Nem minositettem, tenyt irtam csak.
#21: ???
-
-
lenox
veterán
-
Noukoum
veterán
-
Tetsuo
őstag
Éppen áttértem volna Apple ökoszisztémára, mikor Steve Jobs beadta a kulcsot... Ennyit az Apple-ről.
-
Puma K
nagyúr
Windows-t futtató laptopoknál érdemes finomhangolni a CPU-t:
Intel Extreme Tuning Utility (XTU) Undervolting Guide
Ez viszont sajnos nem minden hordozható gépbe szánt CPU-nál alkalmazható-támogatott.
OSX-nél viszont mintha ilyen szoftveres finomhangolásra nem lenne megoldás-lehetőség, mert gyakorlatilag csak olyan videót találtam így nagy hirtelen amiben az látható, hogy MacBook-ra Windows 10-et dobnak és úgy finomhangolnak...
Intel Extreme Tuning on MacBook Pro 2018 and Stop Windows Games Throttling
-
Noukoum
veterán
Azért a 13inches gép majd 700rongy még mindig, elképesztő.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem a mérnökökkel van a baj, hanem a döntéshozókkal. Nem a mérnökök akarnak folyamatosan grammokat és millimétereket lefaragni, vagy pl. egyre több portot száműzni. Ez Jony Ive rögeszmélye. Neki ezekben az eszközökben a funkcionalitás mindig másodlagos, vagy sokadlagos a külső dizájnhoz képest. A szoftvereik (már ami még megmaradt) és az operációs rendszereik sem azért olyanok, amilyenek, mert nem tudnak megfizetni rendes fejlesztőket. Sajnos Tim Cook nem tud vagy nem akar konfrontálódni vele. Ha kirúgnák Ive-ot, sokkal jobb lenne mindenkinek.
-
Youri
veterán
Meddig lesznek még szabin a kompetens mérnökeik?
-
opr
nagyúr
Senki nem feszulne rajta, ha az lenne, hogy a gep alaporajelen megy, aztan amikor turbozik, eleri a max homersekletet, akkor szepen visszaall alaporajelre, de nagyon nem ez a helyzet, hanem az, hogy alapbol kb alaporajelen megy, aztan kapsz 2-3p turbot, utana meg feladat befejezese + 5percig ~intel atom teljesitmenyt (Na jo, nem atom, csak mondjuk egy alaporajeles i3 szint).
Persze ez nem csak az apple gepeknel van igy, csak ezert az arert mashol altalaban azert mashogy van. Ertsd: Mindenki erti, hogy egy normalis laptop 2000 euronal kezdodik, csak akkor cserebe az legyen is olyan, ne csak ket percig.
-
-
Gdi
senior tag
In b4 thermal throttling?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új hardvereknél minden bizonnyal nagyobb öröm lesz az új billentyűzetdizájn.
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- sziku69: Szólánc.
- Wuthering Waves
- Kerékpársportok
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest