Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Horizon, Star-light, Gaba, Orion, Smart-tech, Navon mind külső designra, mind menüre 100%-ban megegyeznek. A logo az elejükön olyan mintha csak pillanatragasztóval lenne felragasztva.
De a bennük található VA panel az árukhoz képest gyönyörű, a kétszer ennyibe kerülő IPS-es LG-nek nem volt ilyen szép képe, és közel 180 fokos betekintési szöge. De sajnos csak TV-ként és USB-n keresztül.
Monitorként használ valaki ezek közül a márkák közül valamelyiket HDMI-n keresztül?
[link]
Kipróbáltam már mindent a monitor menüjében a képjavító funkciókat be-ki, színhőmérséklet, a legújabb és régebbi Intel videokártyák drivereiben YCbCr be-ki, IT tartalom be-ki, kvantálási tartalom alap-korlátozott-teljes,
több aranyozott végű HDMI kábelel rövid-hosszú. Nem csak a színek rosszak, hanem jobban megnézve a képeket a betűk nagyon pixelesek akár be van kapcsolva az elsimítás, akár nincs.Itt van több kép is, csak nagyítva lehet látni: [link]
Jobb klikk a képeken, majd kép megnyitása új lapon. -
FireFox1996
őstag
A HYUNDAI FLP32T339-ról tudsz bővebb "élmény" beszámolót mondani?
Én is kinéztem ilyet mamának, sikerült lecsapni az euronincsnál 54e ft-talDe még nem érkezett meg a tv, addig még lemondhatom a rendelést, ha lenne jobb ajánlat
-
cintula187
addikt
HD ready 2017-ben? Sok sikert. Legfeljebb nagyinak, hogy fogja vele a cseh kettőt.
-
-
elistvan
őstag
Legközelebb ezt az androidos csodát próbáljátok ki légyszi! Szintén emag.
-
Aprósólyom
addikt
Köszönjük a lehetőséget a forgalmazónak és nektek is! A gyártók meg bekaphatják. Úgy sem veszem meg egyiket sem, ha nem próbálhatom ki. Akkor meg mitől fosnak? Se 600e HUF-t és se 50e HUF-t nem fizetek semmilyen TV-ért, amiről nem tudom, hogy milyen. Majd én eldöntöm, hogy 600e-t akarok-e kifizetni egy jobb TV-ért vagy 250e-t vagy 50e-t. Nagyon korlátolt gondolkodás a részükről. Ugyan a high-end-t is be kell mutatni, hogy mi a jelenlegi termékük maximuma, de pontosan tudnom kell azt is, hogy mennyiért és mit vehetek, mert ha nem, akkor nem veszek semmit.
kolopele: Érdekes hasonlat és indoklás. De lehet csak fáradt vagyok megérteni.
-
kolopele
nagyúr
Ez az a kategória amit még anyósomnak sem vennék pedig 78 éves
-
lory256
csendes tag
En szuk masfel eve vettem ugyanezen markabol egy 42colosat 70ezerert, az Full HD, es nem fogyaszt tobbet ennel olyan 42-45watt korul van a fogyasztasa atlagos fenyeron, nem maximumon. Van LG tvm is de nem veszes a Horizon se, plusz 5 ev garit adnak ra altalaban, es mivel nem ritka hogy a nagy markas tvk par evet se birnak ki ezert az nem utolso szempont ha 5 ev a garija(roman emagrol lett veve), es persze Horizonbol is van pl. 55colos 4K smart tv 140korul is 5ev garival.
-
mcs
veterán
Smarttechből árultunk egyszer egy bizonyos LE-4317S típusú, 43 colos, ránézésre Android rendszerű full hd smart tv-t 100ért. Nem tudom, hogy érkezik-e még belőlük szállítmány, de remek tesztalany lenne.
Ebből amúgy létezik 55-60 colos ultra hd változat is, aminek hirtelen nem ugrik be az ára, pedig ott virít a kihelyezésünkön. -
hardline
senior tag
Lehetne több TV teszt, mert nagyon hiányoltam párszor, amikor TV vásárlás előtt álltam.
Egyébként a tesztelt cucc szerintem jó alternatíva bárkinek, aki olcsó TV-t keres az ingyenes adásokra meg néha 1-2 letöltött filmet/sorit megnézne pendrive-ról. -
Dyingsoul
veterán
Egy évvel ezelőtt vettem Emagon a román márkás Starlight TV-t, 50' 1920x1080-as kivitelben, Vestel belsős. Kb ugyanez a TV menüre-formatervre, még a távirányító is kísértetiesen hasonlít.
70k-ba került BF alkalmával, jó látni hogy még mindig jó vételnek számít mégis kicsit elszomorító, hogy még mindig itt tartunk..
-
pauliboy23
senior tag
Most rendeltem meg a kisebb verziót (60 cm), az full hd. 32000 ft volt. Lehet veszek hozzá egy chromecast-et és akkor összesen 45-be nem is rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az igen kedvező árú, 32 hüvelykes Horizon 32HL7300H LED LCD tv járt nálunk. Leteszteltük!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest