- VR topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liquid Snake
aktív tag
Aranyos játék!
-
Polllen
félisten
válasz
interstate76 #6 üzenetére
Move-val mókáznak, a kisember most lesz nagycsoportos és szívesen hadonászik.
-
interstate76
addikt
Az move-os vagy kontrolleres?
(#3) dreampage Még valami: konkrétan az irányitásra fókuszálva nekem is nagyon bejönnek a fitnesz-, edző- és táncprogramok (YSFE, UFC PT, Just Dance 4 stb.), de nekem az is nagyon tetszik, ahogy a levegőben magad előtt markolászva megsimogatsz egy tigrist a Kinectimals-ban.
-
Polllen
félisten
Ismerőseim kicsiny gyermeke a ps3 saját ilyen játékáért van oda. Jópofa.
-
dreampage
aktív tag
válasz
interstate76 #2 üzenetére
A Kinectes változat ebből a szempontból valóban hasznosabb, főleg egy gyerek számára, de mint játék érintőképernyővel összehasonlíthatatlanul jobban működik. A Kinectet én személy szerint inkább kevésbé ügyesség- és reflex orientált játékokra használnám, ha mozogni kell jobb választás a Dance Central sorozat vagy egy igényesebb fitnesz játék (Nike+ vagy Xbox Fitness). Ezekben kevésbé szembetűnő a Kinect pontatlansága.
-
interstate76
addikt
Nekem/nekünk a kinectes verzió jött be. Ott legalább nemcsak ül a gyerek egy képernyő előtt görnyedve, szinte teljesen passzivan befogadva a rázúduló ingerhalmazt, hanem egyfolytában fut, ugrál, fára mászik, akadálypályán megy végig stb. Mindezt nyilván a szabadban a legjobb végezni, de ha már képernyő előtti lét, akkor jobb, ha aktiv a gyerek - na ezt nyirja ki teljesen a cikkben dicsért érintőképernyős verzió.
(bocs, nincs hosszú i-m)
-
Cyberpunk
félisten
Cuki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest