- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
válasz
Brutális eb #8 üzenetére
Ezt már láttam; azt gondoltam a késés nem véletlen, talán dolgoznak rajta annyit, hogy lesz belőle "új" trailer....
-
Tigerclaw
nagyúr
Pont ezt írtam. A star wars kinect nem igényel intenzív mozgást, vagyis nem igazán illik a kinecthez, csak ugye ma megpróbálnak mindent átdolgozni erre...legtöbbször sikertelenül. Kalapáccsal nem lehet becsavarni egy csavart, ahogy csavarhúzóval se lehet beütni egy szöget, de ezek megpróbálják.
-
pckownz
őstag
Hmm. Szerintem hatalmas bukás lesz ez a játék. Esetleg a 6-12éves korosztály számára tudom elképzelni.
Kinect Street Fighter/Mortal Kombat mikor lesz?
-
válasz
johnny_gold #7 üzenetére
Kamu. Amint látod előbb mozog a karakter mint maga az ember.
-
Brutális eb
addikt
-
johnny_gold
tag
Én már nagyon várom, az előzetes videók alapján olyannyira eliminálták benne a Kinect-ben jellemző durva laggot, hogy itt már még is tudják jósolni a következő mozdulatodat, így lényegében negatív lesz a lagg!
Erről volt bemutató prezentáció is nemrég, elég meggyőzőnek tűnik... [link]
-
Locco
tag
576-ban már megy róla videó, és bizony érdekes... Jediként áll a gyerek a tévé előtt, lövi ka droidok, és néha ránt egyet a kardjával, hogy kettészelje őket... Nem egy nagy eresztés.
Űrcsaták: karjaid vállmagasságban, ujjaid emelgetésével lősz, dülöngéléssel kormányzol. Hmm...
Rancor: le-föl hadonászol a teljes karoddal, meg ugrálsz egyhelyben.
Nekem nagyon tetszik a Kinect, de ez így szerintem nagyon ergya.
-
gabor85
őstag
amíg videó nincs róla addig hidegen hagy, bármennyire sw...
-
Gude
senior tag
Meg lehet küzdeni Darth Vaderrel.....Fincsi
-
Apika
addikt
Ez egy jó hír! Akinek súlyfeleslege van, a játék végére lead(hat)ja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch 2 Mario Kart World bundle + Pro Controller
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest