Hirdetés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Androidos tablet topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ez a kocka tényleg izgalmas lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
válasz
Brutális eb
üzenetére
Ezt már láttam; azt gondoltam a késés nem véletlen, talán dolgoznak rajta annyit, hogy lesz belőle "új" trailer....

-
Tigerclaw
nagyúr
Pont ezt írtam. A star wars kinect nem igényel intenzív mozgást, vagyis nem igazán illik a kinecthez, csak ugye ma megpróbálnak mindent átdolgozni erre...legtöbbször sikertelenül. Kalapáccsal nem lehet becsavarni egy csavart, ahogy csavarhúzóval se lehet beütni egy szöget, de ezek megpróbálják.
-
pckownz
őstag
Hmm. Szerintem hatalmas bukás lesz ez a játék. Esetleg a 6-12éves korosztály számára tudom elképzelni.
Kinect Street Fighter/Mortal Kombat mikor lesz?

-
válasz
johnny_gold
üzenetére
Kamu. Amint látod előbb mozog a karakter mint maga az ember.
-
Brutális eb
addikt
-
johnny_gold
tag
Én már nagyon várom, az előzetes videók alapján olyannyira eliminálták benne a Kinect-ben jellemző durva laggot, hogy itt már még is tudják jósolni a következő mozdulatodat, így lényegében negatív lesz a lagg!
Erről volt bemutató prezentáció is nemrég, elég meggyőzőnek tűnik... [link]

-
Locco
tag
576-ban már megy róla videó, és bizony érdekes... Jediként áll a gyerek a tévé előtt, lövi ka droidok, és néha ránt egyet a kardjával, hogy kettészelje őket... Nem egy nagy eresztés.
Űrcsaták: karjaid vállmagasságban, ujjaid emelgetésével lősz, dülöngéléssel kormányzol. Hmm...
Rancor: le-föl hadonászol a teljes karoddal, meg ugrálsz egyhelyben.
Nekem nagyon tetszik a Kinect, de ez így szerintem nagyon ergya.
-
gabor85
őstag
amíg videó nincs róla addig hidegen hagy, bármennyire sw...
-
Gude
senior tag
Meg lehet küzdeni Darth Vaderrel.....Fincsi

-
Apika
addikt
Ez egy jó hír! Akinek súlyfeleslege van, a játék végére lead(hat)ja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest