Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Én inkább ahhoz tudnám hasonlítani, hogyha valaki csinál egy vállalkozást akkor köteles adót fizetni. Itt is ha be akar kerülni az online boltba, akkor kénytelen a szerződésben foglalt dolgokat betartani. Ez az élet minden területén így van. Ha nem tetszik akkor ne rakja fel a két áruházba. Érdekes módon a kis indie fejlesztők nem lázadnak, pedig nekik jóval kevesebb hasznuk van.
Az Applet meg nem kell védeni, se más céget. Attól még, hogy zárt saját rendszerük van, ugyanúgy vissza tudnak élni a fölényükkel.
-
Fall-N
veterán
De ez a lényeg. Amikor megjelent a Fortnite, már az elejétől fogva reklámozták, hogy fel kell tenni az Epic Games installert. Nem nagy ügy még egy hozzá nem értenek sem egy beágyazott linkre rányomni és utána telepíteni. Föleg, hogy ez volt az egyetlen módja feltenni. Később persze a Samsung Galaxy Store-ba felkerült, de nem mindenkinek van Samsungja. Az más kérdés, hogy rengeteg telefonon el sem fut normálisan, így potenciális halmaz már kikerül alapból.
-
Fall-N
veterán
Nem kéne másokon ítélkezni. Valaki ebbe locsolja a pénzt, más elkölti cigarettára vagy alkoholra (vagy legrosszabb esetben drogra). Én azokat tartom f.szságnak. Sokkal több pénzt elcsesz az aki bagózik egy hónapban, mégis ha megemlíted nekik akkor kikérik maguknak.
Ettől függetlenül én sem támogatom ezt az IAP dolgokat, sem az előfizetéses programokat (nem a streaminget az más. Netflix előfizetésem van nekem is).
-
Fall-N
veterán
válasz
duracell89 #53 üzenetére
Így van. Ök adják az infrastruktúrát, azaz a tárhelyet, a sávszélességet, nem az Epic üzemelteti a szervert, csak a saját store-jához. Meg az is hatalmas előny, ha az OS saját store-jában elérhető valami. Nem sokan telepítgetnek külső forrásból, csak ha nagy címről van szó vagy ha olyan dolgot tölt le az ember, ami ki van tiltva. Pl. YouTube Vanced, AdGuard stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest