- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Ez a nextgen játék, nem a Call of Duty Ghosts!
-
-
-
-
Sir Ny
senior tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
,,Mert ugye prociban 16 alacsony teljesítményű és fogyasztású magja van"
8
-
Gergosz2
veterán
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
hát úgy lesz! A GOW1 amúgy sem fogott meg!
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
jogos ott a pont ezekre nem gondoltam.
Most mondjuk már eljutottam oda , hogy mindenképp beruházok egy új masinériára, de még nem tudom melyikre. Szerintem az dönt majd melyik lesz olcsóbb januárban.
-
Fizika, ai, meg mindenféle játékmenetet befolyásoló dolgokban. Amire fel lehet használni a brutális grafikus prociban rejlő számolóegységeket. Mert ugye prociban 16 alacsony teljesítményű és fogyasztású magja van. Abu jobban el tudná magyarázni. Persze a grafika terén is van fejlődés, miért ne lenne, de nem lesz olyan látványos mint az előző gen váltásnál. Pláne, hogy olyan infók szivárognak, hogy pl a Box nem is futtatja natív 1080p-ben a játékokat hanem felskáláz 720-ról, meg hogy stabil 30fps a cél. Ezt talán az új CoD-dal kapcsolatban olvastam.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
hogy az új konzolok nem a grafikában fognak újat mutatni.
Akkor miben?(nem kérdőre vonó hangnem)
Sokaknak egyértelműen ez az elvárás, hogy végre jöjjenek a jobb grafikájú játékok. Kinect meg hasonlók nem mindenkit érdekelnek, a 3D meg elégé megbukott, hanyatlóban van.
-
Gilberto
aktív tag
Azert grafikaban is fognak meg böven fejlödni. Azt azert ne felejtsük el, hogy a fejlesztök most kezdik megismerni a környezetet, majd idövel azert ennel jobb is lesz, szerintem. De mar ez igy is eleg jol nez ki.
-
Így kéne kinéznie minimum az új játékoknak. Bár ahogy olvasgatom, egyre többen írnak arról, hogy az új konzolok nem a grafikában fognak újat mutatni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért nem semmi ahogy kinéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest