- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz talpalavalo #18 üzenetére
Kár hogy a popularitásba sokkal inkább a marketing számít bele (aminek egyébként ezek az elemzések is szerves részét képezik) mint maga a játék minősége.
Ennyi erőből a CoD-ok, a WoW meg a Fifák a legjobb játékok PC-s vonalon. -
kelzsoca
félisten
A 7 pont valószínűleg teljesen jogos, a Killzone 2 is egy bughalmaz volt, a Killzone 3 is várhatóan az lesz.
Több 100 órát tettem a Killzone 2 multiba, tehát nem a levegőbe beszélek.
-
BalaNce87
addikt
7 pont az nem számít rossznak, legalább tudjuk hogy nem lefizetett pontozás ahogy az a nagyobb neveknél szokott lenni, amik többsége kapásból 9-et kap mert populáris.
-
Akos96
senior tag
Vagyis szerintük a Black Ops-szal egy szintű a singleplayere? Mert az is 7 pontot kapott.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Def26
félisten
Ezek szerint nem lesz egy nagy szám...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Gude
senior tag
Szerintem korrekt a 7 point.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
ProEvoFan
nagyúr
ezek össze vissza értékelnek....
[ Szerkesztve ]
-
Alwares
aktív tag
Én szoktam venni az Edge-t és nagyrészt egyet tudok érteni a pontszámaikkal, tesztjeikkel. Rendkívül nívós magazin, érdemes néha azt is megnézni hogy miért adtak annyi pontot amennyit.
-
telya
aktív tag
az edge mar reg elasta magat a bicskanyitogato nonszensz pontszamaival, a kutyat nem erdekli azok utan hogy mire hany pontot adnak.
-
tabu3x
tag
Bétát próbáltam minap Move-val. Elég gáz volt: az érzékenységet nullára vettem ennek ellenére remegett a célkeszereszt( nem csak az én kezemben):-), és a az Y tengelyt sem lehetett megfordítani (ha felfele mozdítom a fagyit, akkor lefele indul a célkereszt...), ezért aztán 5 perc szenvedés után Move kikapcs.
Szerintem, egy bétához képest is kiforratlan ez így... -
finkelstein
tag
A multi demot próbáltam, az alapján nem sokra lehet következtetni. Grafika rendbe van, irányítás meg olyan mint a 2-ben.
-
wednesday
őstag
A 7 pont nem is egy rossz értékelés. Ha igaz a kritika játékmenetre újdonságokra vagy azok hiányára akkor helytálló is lehet.