Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Értettem, amit mondasz.
Én nem azért gondolom azt, hogy jó, hogy megvettem, mert máskülönben baleknak tartanám magamat.
Én azért veszem meg, mert 1. igényem van a hatályos törvények betartására 2. igényem van mások (fizetésigényes) munkájának megfizetésére (mivel én is ezt várom el) 3. elismerem mások jogait, és nem tiprom őket két lábbal 4. ha warezolnék, ingyenélőnek tartanám magam.Szóval szerintem nem KELLENE annak éreznie senkinek magát, aki vásárol.
Balek akkor lehetek, ha olyat vettem, amire nincsen szükségem, vagy nem felel meg. Attól, hogy vettem, még nem leszek az.
Persze az más kérdés, hogy sok warezos szimpatizáns próbálja mások orra alá dörgölni, hogy ha megszerezheted ingyen és nem teszed, akkor egy lúzer vagy (nem rád gondolok, általánosság).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest