- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- PLC programozás
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- RAM topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
wwenigma #228 üzenetére
Tehát a warezosok ezek szerint annyira szeretik az MS-t (M$, Mikrofos, Winfos stb.), hogy még akkor is kiállnak mellette, ha nincsen rá pénzük? Na mondjuk ez azért tényleg tisztes dolog.
Szóval akkor melyik warezost érdekli, hogy minek örül az MS? Ez nem indok, max megállapítás.
Mivel te nem veszed meg a Windows-t, logikusan következtetem, hogy nem aggódsz az MS bevételei miatt.
Én ugyan megveszem a Windows-t, de bevallom, engem sem nagyon izgat a bevételük.Akkor most kit is érdekel, hogy mit akar az MS?
Ja, hogy nem ismerik az alternatívákat, de a torrentoldalt, a torrentklienst, a Daemon Tools-t ismerik? Hatttalmas nagy lol.
(#229) pzstm: Jó'van, akkor szívd fel az én havi prémiumomat is, aztán warezolhatok pár játékot, mert különben nem lesz mit ennie a gyereknek
-
kelzsoca
félisten
válasz
wwenigma #228 üzenetére
Pontosan így van, nekik még az is jobb ha kalóz példányt futtat a felhasználók X százaléka, mintsem linuxot.
Végülis ezt egy reklám kapmánynak is fel lehetne fogniNyilván ha akarnák, komolyabb védelmi mechanizmusokkal el tudnák lehetetleníteni, vagy le tudnák csökkenteni az illegális használatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest