Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
jövőhétre jön a kiszemelt, 1,5 hete még 22,8k-ba kerülő 8 gigás kit. mostmár csak 15.800... de trendi azt terjeszteni, hogy nálunk úgyse lesz áresés.
ja azt nem írtam, hogy bp-i kiskerből lesz...[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
szaszabee
aktív tag
Ez igy van
-
Boxi88
őstag
válasz Silentfrog #14 üzenetére
Hát az everest nem biztos, de az Aida64 igen, ha most még nem is, majd a fejlesztők a következő példányokat úgy csinálják meg hogy kitudja olvasni majd... legalábbis remélem!
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Így a cikk miatt (és amúgy is) azon gondolkozom, hogy érdemes-e 8GB 2Ghz ramot venni? Vagy észre sem vennék semmit, mert a 4GB 1600as is odavág....
-
capulet75
addikt
Gondolom ha hozzáfér az adatokhoz akkor igen.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
hoffman_
nagyúr
Igaz ugyan, hogy nem tudom, hogy volt-e ilyen érzékelő a moduljaimon, de volt A-Datam is, meg G.Skill, és sose láttam mem-hőfokot sajnos.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
capulet75
addikt
válasz Silentfrog #11 üzenetére
Everest.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
törölt tag
Ezekkel az időzítésekkel elmehetnek a sunyiba
-
Silentfrog
veterán
A hőmérsékletérzékelő diódával ellátott memoriábol mi fogja kiolvasni az értékeket? Vagyis nekem ,hol fog megjelenni a hőfokok?
/kiváncsi lennék honnan jönnek ezek a cimek? Nekem az ünnepi hajrára a szaloncukor ,a fenyőfa ugrik be/ -
i are robot
senior tag
Nem inkább a 1,5 V-os memókat kéne tucatszámra piacra dobni?
-
szaszabee
aktív tag
Nembaj gyöjtsük az ötforintost hátha idöközben összejön az ára Csak nehogy addig megszünjön
-
Daniford
tag
Mint ahogy azt már megszokhattuk nálunk a legalacsonyabbak szinte a fizetések mégis itt a legdrágább minden. Szóval kár reménykedni,hogy olcsó lesz
-
capulet75
addikt
Ezek kigyúrtak? Háát... A címet látva reménykedtem a 2300+ cuccokban.
-
szaszabee
aktív tag
És ha minden igaz lefelemennek a memó árak
-
szaszabee
aktív tag
Azért én kiváncsi leszek az itthon mennyiért lehet majd kapni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest