- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dandris
tag
Tehát nem tudod komolyan venni az anandtech!! tesztjét. Remek.
Ne is zavarjon hogy a digialtrends cikkében is ez szerepelt: "Sure, the four-core i7-8550U sucks slightly more power than AMD’s recent Ryzen 7 2700U four-core all-in-one chip, but you get higher base and boost speeds with the Intel model."Felesleges folytatni ezt a beszélgetést ezek után, de annyit még szeretnék elmondani, hátha megérted, az amd az igp erőt nem adja ingyen, ennek ára van, ez meglátszik a termékek végárában, és a vevők nem akarják ezt a pluszt kifizetni, egy feleslegesen erős igp-ért. Nagy részüknek elég amit az intel produkál. Ezért nem tartják csak korlátozottan, mert nincs rá kereslet.
Én szeretnék versenyt minden fronton, de felesleges dologért nem vagyok hajlandó fizetni, és sokan így vannak ezzel. Ez látszik a boltokban, nem az amit mögé akarsz magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest