Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönjük a közel-keleti szakértők hozzászólásait, de kérjük őket, hogy fejezzék be ezt a vonulatot, köszönjük!
-
fondorlatos
aktív tag
Kíváncsi vagyok kik állnak a támadás hátterében.
-
Tigerclaw
nagyúr
Fel se kellett volna rá csatolnia. A komolyabb cégek a kritikus rendszereiket soha nem csatlakoztatják fizikailag sem az Internetre, vagy más nyilvános hálózatra és az "irodai" rendszereiket is csak komolyan kontrollálva, átjárókon keresztül, szoftveresen védve, amennyire csak lehet.
-
vince
őstag
Épp a minap hallottam a rádióban, hogy Irán gyakorlatilag leválasztja az internetről a kritikus létesítményeit (link) épp az ilyen jellegű támadások kivédése érdekében.
szerk.: talán épp erre utalt a cikk utolsó mondatának "internetforgalmat nemrég még tovább szűkítették" része...
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt ne mondják már, hogy a céges hálózatok Iránban az internettől függenek... Ennél biztos okosabbak. A cégneknél meg dolgozni kell, nem internetezni.
-
vocalhost
tag
El sem tudom képzelni vajon melyik "ország" volt a támadó... (learzI)
-
dajkopali
addikt
igazad van, ezen én is felakadtam, de igyekeztem kb. visszaadni azt, amit az iráni főnök nyilatkozott:
Yesterday an attack with a traffic of several gigabytes hit the Internet infrastructure, which caused an unwanted slowness in the country's Internet," he said.
a címet meg pontosítottam, mert így valóban félreérthető volt - már ha valaki félre akarta érteni -
Nem kellett volna kikapcsolnom utorrentben a limitert
-
buherbela
csendes tag
0) link or gtfo. külföldi sajtóban sehol nem látok ilyen hírt
1) az iráni kormányzat szeret vetíteni, ha valami nem működik ("elbénáztuk a netcenzúrát" vs. "a moszad ddosol minket")
2) az internet nem "dőlt be", én pl. tök jól tudtam használni tegnap is
3) "az események jellege miatt gyakorlatilag használhatatlanná tette az országban a netet, mivel a sok gigabájtos forgalom a vártnál jobban lelassította a hálózat működését" - ennek semmi értelme. -
KevinMulder
tag
Ezt bármelyik kormányzat mondhatja, ha pl választás előtt nem akarja, hogy az ellentábor szóhoz jusson ...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest