Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMuscle
csendes tag
Én nem tudom most mire gondolsz de én pl rosszat nem tudok mondani sem az xp-re sem a win7-re. Amire én használom tökéletes. Webezés alap játék ami elfutna egy 1 magos gépen is kb. A rossz irány nálam pl ott kezdődne ha kötelező windowsbook regisztráció kötelező msn vagy kötelező microsoft regisztráció kéne egy olyan oldalra vagy programra amire nincs szükségem.
Itt viszont nincs ilyen problémám. Az ára max. De az megkerülhető ha valaki olyan gonosz kalóz és rabló és bűnöző. De tudom itt senki nem az!
Amúgy szerencsére van választási lehetőség nem muszáj ezt az operációs rendszert használni. Csak hát akinél a pénz azé a világ. Vagy valami hasonló!
És ezért olyan elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sorozatok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt viszont nincs ilyen problémám. Az ára max. De az megkerülhető ha valaki olyan gonosz kalóz és rabló és bűnöző. De tudom itt senki nem az!
Amúgy szerencsére van választási lehetőség nem muszáj ezt az operációs rendszert használni. Csak hát akinél a pénz azé a világ. Vagy valami hasonló!
És ezért olyan elterjedt.