Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMuscle
csendes tag
Én nem tudom most mire gondolsz de én pl rosszat nem tudok mondani sem az xp-re sem a win7-re. Amire én használom tökéletes. Webezés alap játék ami elfutna egy 1 magos gépen is kb. A rossz irány nálam pl ott kezdődne ha kötelező windowsbook regisztráció kötelező msn vagy kötelező microsoft regisztráció kéne egy olyan oldalra vagy programra amire nincs szükségem.
Itt viszont nincs ilyen problémám. Az ára max. De az megkerülhető ha valaki olyan gonosz kalóz és rabló és bűnöző. De tudom itt senki nem az!
Amúgy szerencsére van választási lehetőség nem muszáj ezt az operációs rendszert használni. Csak hát akinél a pénz azé a világ. Vagy valami hasonló!
És ezért olyan elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Gyúrósok ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt viszont nincs ilyen problémám. Az ára max. De az megkerülhető ha valaki olyan gonosz kalóz és rabló és bűnöző. De tudom itt senki nem az!
Amúgy szerencsére van választási lehetőség nem muszáj ezt az operációs rendszert használni. Csak hát akinél a pénz azé a világ. Vagy valami hasonló!
És ezért olyan elterjedt.