Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Designban elég jó az ASUS. A Chromebook tetszik, kár, hogy nem laptop. Nem mintha akarnék laptopot.
A nagyobbik monitor is szép, úgy hirtelen a tulajdonságai is bejönnek, 27''-es, 75Hz, stb. de jobban uána nézve már nem annyira. Ez valójában egy széles látószögű TN, ha a 72% NTSC-t nézzük és a fejem rá, hogy 6bit+frc. Ráadásul a talpa használhatatlan, és még Vesa 100 sincs. A 250cd fényerővel sem büszkélkedhet, és azzal sem, hogy van rajta D-Sub 2020-ban.
Ezeken kívül pedig egész jó lenne. Alacsony fogyasztású (21W), és van egy csomó szolgáltatása, amik jól jöhetnek. Átlag gamernek valóban megfelelhet, de én inkább irodába ajánlanám, ha tesznek alá monitor tartót. Nekem mindenesnek kéne, arra nem megfelelő szerintem.
Az Asus oldala szégyen, hogy nem közöl rendesebb (méretű) képeket, hátsó nézetes pl. nincs is! Régen nem volt ilyen igénytelen. -
AxBattler
félisten
Ez a Chromebook olcsóbb és erősebbnek tűnik a múltkori Samsungnál... no persze ettől még nem éri meg szvsz.
-
ledgeri
nagyúr
... aki megalkotta az a háttérképet, szerintem hot porsuit 2 fan

Új hozzászólás Aktív témák
- AOC U27B3M Monitor! 27"/4K-3840x2160/VA/HDR10/Freesync-G-sync! Beszámítás/Csere!
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Lenovo L27i-4A Monitor! 27"/IPS/FHD/100hz/1ms/Ultravékony Design/Fehér Szín
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A nagyobbik monitor is szép, úgy hirtelen a tulajdonságai is bejönnek, 27''-es, 75Hz, stb. de jobban uána nézve már nem annyira. Ez valójában egy széles látószögű TN, ha a 72% NTSC-t nézzük és a fejem rá, hogy 6bit+frc. Ráadásul a talpa használhatatlan, és még Vesa 100 sincs. A 250cd fényerővel sem büszkélkedhet, és azzal sem, hogy van rajta D-Sub 2020-ban.
Ezeken kívül pedig egész jó lenne. Alacsony fogyasztású (21W), és van egy csomó szolgáltatása, amik jól jöhetnek. Átlag gamernek valóban megfelelhet, de én inkább irodába ajánlanám, ha tesznek alá monitor tartót. Nekem mindenesnek kéne, arra nem megfelelő szerintem.