- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Az igen,nagyon megy a matek nekik...
-
oriic
HÁZIGAZDA
20-20 euró lett mindkét játék:
-
poncso6
tag
A steam oldalán ez van jelenleg:
Eltérően lesz árazva a játék a korai hozzáférés alatt és azt követően?
“H1Z1 will be split into two new and separate titles (H1Z1 : Just Survive and H1Z1: King of the Kill) that are currently planned to be available for $19.99 each.”Azért vicces, mert 1 éve mikor megjelent steamen úgy volt behangozva, hogy free to play lesz.
-
Medocsabi
addikt
Ha zombis túlélős játék kell,az eddigi legjobb messze a dying light....
Lassan 1 hónapja játszom vele naponta kb 2 órát,most vagyok 80 %nál!!
-
dergander
addikt
Igazából semmi értelme sincs,kivéve ha azt nézzük hogy dupla pénz. Gondolom lesz majd olyan csomag hogy a kettő együtt kedvezőbb lesz,de ez mind csak pénz. Ha a sima játékot nézzük nem a battleroyalt akkor nem lenne rossz,ha az agyatlan bugokat kiszednék már. Bérházakra lehet építeni,még mindig rohadt sok a cheater, idétlenül sok az alapanyag amiatt elveszti a játék az élvezetét,értsd jól egy jó csapat 5 óra alatt felhúz egy komplett bázist. Először is ballanszolni kellene a játékot mert igy sok értelme nincs. Kicsit megnöveli a pálya méretét ,valamint több questet , és nehezebb lootolási rendszert.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A PC-s verzió most ugye akciósan 14,99euró. (alapból 19,99Euró) Na most ha külön veszik, akkor én azt tudom elképzelni hogy lesz 10-10 euró a két játék külön, vagy esetleg megszívatják a népet és 19 euróért adják a külön játékokat is. (esetleg kicsivel olcsóbban, pl 14,99-ért)
-
Blaise
veterán
Érdekes elgondolás, nekem megvan az összes hasonló témájú early access zombis/túlélős MMO a DayZ gyakorlatilag kuka lett, nem lesz belőle semmi, a Rust lassan fejlődik, de szerintem H1Z1 ami egységnyi idő alatt a legtöbb újdonságot kapta.
-
Hát, ha a kettő együtt kerül annyiba, mint eddig az egy, akkor nem rossz döntés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #2 üzenetére
Fantasztikus döntés nem?
Állítólag a fejlesztők elmondása szerint az aréna shooter módban játszanak a legtöbben, ez az egyik indok a szétszedésre.
-
jonnyjoker01
veterán
Ennek sok értelme van azon kívül, hogy több pénzt lehet rajta beszedni. (Mondjuk pont ez a lényege)
-
vegitossj7
addikt
Vagyis kettévágják.
-
Crytek
nagyúr
Egy jóféle single jöhetne ilyen zombis témában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A H1Z1: King of the Kill végső kiadása már nyáron kapható lesz PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Macska topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- További aktív témák...
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest