- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaszlo76
friss újonc
Sziasztok!
Remélem van itt még valaki, aki tud segíteni.
Vásároltam egy G pro x fülest, de sajnos a mikrofonját nem tudom használni.
Nem érzékeli a mikrofont a pc. Több pc-n is próbáltam, win10, win7 alatt is, sőt ps4-en is.Érdekes, hogy az első nap működött, aztán semmi.
Valakinek hasonló probléma?
Köszi előre is!
-
CptAdamica
veterán
A másik fülesem egy HyperX Revolver, noha már kicsit sérült, de nekem annak a hangzásával sem volt semmi bajom. Viszont ez messze túltesz rajta. Volt G633-am anno a HyperX előtt, de azt túl halknak találtam, így le is cseréltem. Ennél is féltem, hogy halk lesz, de szerencsére nem ez a helyzet. Zenébe szerintem baromi jó, minden hangszer megfelelően hallatszik, elég dinamikus is. Egyik vájt fülű barátom szerint is rendben van. BF5, RE2 is szépen szólalt meg rajta. Kényelmes, szerintem baromi jól is néz ki. (Szerencsére nem világít idiótán) Anyaghasználat pedig szerintem több, mint kifogástalan, jó a tartó szütyő is, meg a plüss fülpárnák is. USB-DAC is jó, tetszik a közösségi EQ megosztás, mikrofont még nem próbáltam. Összegezve eddig maximálisan elégedett vagyok vele.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
ribizly
veterán
-
CptAdamica
veterán
Nem tudom, hogy valaki követi e még a topikot, de közben be is szereztem egy példányt.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
nexplo
őstag
Csak azért írtam bele , mert azért lássuk be a kínai vacak kifejezés sokszor fedi a silány termékek megnevezését Tudom beletehettem volna a "ami nem kínai az hamisítvány" frappáns szófordulatot is de valamiért ezt írtam bele. Tény és való hogy szuper és használhatatlan dolgok is készülnek PRC-ben de hivatkozni sokszor a silányra szoktunk
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
vaakuum
addikt
Legó fejes, csak vegyél hozzá ezt-azt. Túl egyszerű lenne dobozból olyat kapni, ami strapabíróé s nincs megpimpelve potenciális hibaforrással. Miért nem teszik az egyik vagy másik, esetleg mindkét kagylóra a piszkátor-elektronikát, ha már mindenképpen úgy gondolják, hogy nyomkodni kell rajta valamit?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
nexplo
őstag
válasz CptAdamica #24 üzenetére
Ugyan így látom én is. Ezek a karácsonyfa szerű 100.8-as térhangzású borzalmak nem az én világom.
-
nexplo
őstag
Ami nem kínai az nem is igazi. Minden ott készül. Lehet ott szépet és jót és lehet egy nagy rakás sz@art is csinálni. Nálam ez a használható normálisan kinéző darabok közé esik, amit üdvözlök. Belül lehet fos, ezt nem tudom megítélni egy cikk alapján, de kívül igenis tetszik a klasszikus fazon.
-
CptAdamica
veterán
HyperX fejhallgatókat tudtam, hogy átmatricázott, azt hiszem a Revolver volt az első saját fejlesztés. Viszont a Logitechben lévő hangszórók már az előző fejesekben is benne voltak, vagy legalábbis egy előző változatuk. Szóval onnan már, hogy van egy hangszórójuk, meg szoftverük csak egy design-t kell ráhúzni. Bár nyilván tényleg nagyon merít más gyártóktól ez a design, de én örülök neki, mert szép, nem csili-vili gamer, nem világít, nincs rajta sallang. Tesztekben nagyon dicsérik a build qualityt.
-
ribizly
veterán
válasz CptAdamica #21 üzenetére
Ne keverjük ide a szimplán "átmatricázott kínai" jelzőt akkor. Takstar egy régebbóta a piacon lévő cég / márka. Elsősorban HiFi termékeket teveznek, gyártanak. Ezeket kiadják, de nem az idők végezetéig gyártják. Vannak kiváló cuccaik (Pro80, Pro82, 2050, stb.), amelyeket feltehetően simán license-elik a gyártók és saját design (esetlegesen kis átalakítással, kiegészítőkkel) kiadják saját név alatt. Csak, hogy néhány példát említsek:
Gemeni DJ HSR-1000
Hyperx Cloud (I, II)
Cooler Master MH751/752
OMNITRONIC SHP-600
...Szóval maradjunk annyiban, hogy ezt a rendszert elég sokan alkalmazzák már és nem véletlenül. Az már más kérdés, hogy melyik gyártó mennyire spórol és milyen anyagokat (headband, fülpárna, stb. ) használ.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
-
nexplo
őstag
Nekem tetszik hogy végre klasszikus a megjelenés. A gamer cuccok mostanában olcsó kínai vackoknak tűnnek. Ezek legalább klasszik dizájnban jöttek. A logi gamer headsettek mostanság elég vackok lettek és méreg drágák. Remélem ezek rácáfolnak végre.
-
Nem egészen, van egy csomó saját neves terméke, de "nagy" gamer márkák számára OEM-ként gyárt fejhallgatókat, a HyperX Cloud is ilyen példa.
Mondjuk így belegondolva az "esportolókkal való konzultáció" azt jelenthette, hogy szerintük melyik fejhallgató volt jó. Ők bedobták a Takstar Pro80-at, a Logitech pedig megrendelte a Tekstartól, és persze a saját felárát rárakva árulja tovább...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
ribizly
veterán
Kísértetiesen hasonlít a Takstar Pro80-hoz, bár a párna nem teljesen oval. A többi viszont az lehet. Ha az lesz az alap, akkor legalább elindul Logitech is a helyes irányba, mégha megkésve is a többiek után (Hyperx, CoolerMaster, stb).
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
aginor
veterán
Igazán nem akarok kötekedni, de ennek pont cserélhető a kábele, így 1. ha tönkremegy rendelsz helyette másikat, 2. már eleve veszel hozzá egy vezérlő nélküli zsinórt és azzal használod.. Problem solved.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #7 üzenetére
Most küldtem vissza egy G533 -at, 2 hónapig bírta, majd elszállt a bal oldala. Ennél már csak jobb lehet
-
-
TTomax
félisten
Mert az esporthoz elengedhetetlen a mübőr fülpárnák használata,ahol olyan 4-5óra alatt garantáltan belerohad a füled...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
CptAdamica
veterán
Pont fejhallgatót keresek, a jelenlegi hyperx revolvert bal oldala szerintem kontakt hibás lett, torzít zene alatt. Szóval valószínű ez lesz a befutó.
-
törölt tag
Ha már mobil, akkor lehetne három gombos. Alternatíva nem lehetne a jack mellé USB Type-C is?
-
vaakuum
addikt
Egészen addig követtem a témát, amíg meg nem láttam a kábeleken a kis dobozokat. Sajnos azonnal realizálódott, hogy ezek a termékek valószínűleg soha nem fognak kelleni nekem. Túl sok fülesnek téptem szét a kábelét az asztal szélébe beakadó "dobozkákkal".
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Kutya topik
- Magisk
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest