- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaszlo76
friss újonc
Sziasztok!
Remélem van itt még valaki, aki tud segíteni.
Vásároltam egy G pro x fülest, de sajnos a mikrofonját nem tudom használni.
Nem érzékeli a mikrofont a pc. Több pc-n is próbáltam, win10, win7 alatt is, sőt ps4-en is.Érdekes, hogy az első nap működött, aztán semmi.
Valakinek hasonló probléma?
Köszi előre is!
-
CptAdamica
veterán
A másik fülesem egy HyperX Revolver, noha már kicsit sérült, de nekem annak a hangzásával sem volt semmi bajom. Viszont ez messze túltesz rajta. Volt G633-am anno a HyperX előtt, de azt túl halknak találtam, így le is cseréltem. Ennél is féltem, hogy halk lesz, de szerencsére nem ez a helyzet. Zenébe szerintem baromi jó, minden hangszer megfelelően hallatszik, elég dinamikus is. Egyik vájt fülű barátom szerint is rendben van.
BF5, RE2 is szépen szólalt meg rajta. Kényelmes, szerintem baromi jól is néz ki. (Szerencsére nem világít idiótán) Anyaghasználat pedig szerintem több, mint kifogástalan, jó a tartó szütyő is, meg a plüss fülpárnák is. USB-DAC is jó, tetszik a közösségi EQ megosztás, mikrofont még nem próbáltam. Összegezve eddig maximálisan elégedett vagyok vele.
-
ribizly
veterán
válasz
CptAdamica #30 üzenetére
Vélemény?
-
CptAdamica
veterán
Nem tudom, hogy valaki követi e még a topikot, de közben be is szereztem egy példányt.
-
nexplo
őstag
Csak azért írtam bele , mert azért lássuk be a kínai vacak kifejezés sokszor fedi a silány termékek megnevezését
Tudom beletehettem volna a "ami nem kínai az hamisítvány" frappáns szófordulatot is de valamiért ezt írtam bele. Tény és való hogy szuper és használhatatlan dolgok is készülnek PRC-ben de hivatkozni sokszor a silányra szoktunk
-
vaakuum
addikt
Legó fejes, csak vegyél hozzá ezt-azt. Túl egyszerű lenne dobozból olyat kapni, ami strapabíróé s nincs megpimpelve potenciális hibaforrással. Miért nem teszik az egyik vagy másik, esetleg mindkét kagylóra a piszkátor-elektronikát, ha már mindenképpen úgy gondolják, hogy nyomkodni kell rajta valamit?
-
nexplo
őstag
válasz
CptAdamica #24 üzenetére
Ugyan így látom én is. Ezek a karácsonyfa szerű 100.8-as térhangzású borzalmak nem az én világom.
-
nexplo
őstag
Ami nem kínai az nem is igazi. Minden ott készül. Lehet ott szépet és jót és lehet egy nagy rakás sz@art is csinálni. Nálam ez a használható normálisan kinéző darabok közé esik, amit üdvözlök. Belül lehet fos, ezt nem tudom megítélni egy cikk alapján, de kívül igenis tetszik a klasszikus fazon.
-
CptAdamica
veterán
HyperX fejhallgatókat tudtam, hogy átmatricázott, azt hiszem a Revolver volt az első saját fejlesztés. Viszont a Logitechben lévő hangszórók már az előző fejesekben is benne voltak, vagy legalábbis egy előző változatuk. Szóval onnan már, hogy van egy hangszórójuk, meg szoftverük csak egy design-t kell ráhúzni. Bár nyilván tényleg nagyon merít más gyártóktól ez a design, de én örülök neki, mert szép, nem csili-vili gamer, nem világít, nincs rajta sallang. Tesztekben nagyon dicsérik a build qualityt.
-
ribizly
veterán
válasz
CptAdamica #21 üzenetére
Ne keverjük ide a szimplán "átmatricázott kínai" jelzőt akkor. Takstar egy régebbóta a piacon lévő cég / márka. Elsősorban HiFi termékeket teveznek, gyártanak. Ezeket kiadják, de nem az idők végezetéig gyártják. Vannak kiváló cuccaik (Pro80, Pro82, 2050, stb.), amelyeket feltehetően simán license-elik a gyártók és saját design (esetlegesen kis átalakítással, kiegészítőkkel) kiadják saját név alatt. Csak, hogy néhány példát említsek:
Gemeni DJ HSR-1000
Hyperx Cloud (I, II)
Cooler Master MH751/752
OMNITRONIC SHP-600
...Szóval maradjunk annyiban, hogy ezt a rendszert elég sokan alkalmazzák már és nem véletlenül. Az már más kérdés, hogy melyik gyártó mennyire spórol és milyen anyagokat (headband, fülpárna, stb. ) használ.
-
nexplo
őstag
Nekem tetszik hogy végre klasszikus a megjelenés. A gamer cuccok mostanában olcsó kínai vackoknak tűnnek. Ezek legalább klasszik dizájnban jöttek. A logi gamer headsettek mostanság elég vackok lettek és méreg drágák. Remélem ezek rácáfolnak végre.
-
Nem egészen, van egy csomó saját neves terméke, de "nagy" gamer márkák számára OEM-ként gyárt fejhallgatókat, a HyperX Cloud is ilyen példa.
Mondjuk így belegondolva az "esportolókkal való konzultáció" azt jelenthette, hogy szerintük melyik fejhallgató volt jó. Ők bedobták a Takstar Pro80-at, a Logitech pedig megrendelte a Tekstartól, és persze a saját felárát rárakva árulja tovább...
-
ribizly
veterán
Kísértetiesen hasonlít a Takstar Pro80-hoz, bár a párna nem teljesen oval. A többi viszont az lehet. Ha az lesz az alap, akkor legalább elindul Logitech is a helyes irányba, mégha megkésve is a többiek után (Hyperx, CoolerMaster, stb).
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Most küldtem vissza egy G533 -at, 2 hónapig bírta, majd elszállt a bal oldala. Ennél már csak jobb lehet
-
TTomax
félisten
Mert az esporthoz elengedhetetlen a mübőr fülpárnák használata,ahol olyan 4-5óra alatt garantáltan belerohad a füled...
-
CptAdamica
veterán
Pont fejhallgatót keresek, a jelenlegi hyperx revolvert bal oldala szerintem kontakt hibás lett, torzít zene alatt. Szóval valószínű ez lesz a befutó.
-
törölt tag
Ha már mobil, akkor lehetne három gombos. Alternatíva nem lehetne a jack mellé USB Type-C is?
-
vaakuum
addikt
Egészen addig követtem a témát, amíg meg nem láttam a kábeleken a kis dobozokat. Sajnos azonnal realizálódott, hogy ezek a termékek valószínűleg soha nem fognak kelleni nekem. Túl sok fülesnek téptem szét a kábelét az asztal szélébe beakadó "dobozkákkal".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A duó drágábbik tagja aktív zajszűrést és extra tartozékokat is kapott.
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Packeta
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest