Két headsettel bővült a Logitech Pro szériája

A duó drágábbik tagja aktív zajszűrést és extra tartozékokat is kapott.

A Logitech lerántotta a leplet Pro sorozatának legújabb tagjairól, ezúttal játékos fejhallgatókkal bővült a széria. A sorozat többi tagjához hasonlóan a PRO és PRO X tervezésénél is profi eSportolók segédkeztek, hiszen ők tudják a legjobban, hogy mire van szükség a játék közben.


[+]

A két eszköz külsőre teljesen megegyezik, mindkét modellnél alumíniumot és acélt használtak a váz kialakításánál, a memóriahabos párnák pedig műbőr borítást kaptak. A PRO X dobozában emellett találunk egy extra pár fülpárnát, amelyeket a jobb szellőzés érdekében már velúrral burkoltak. Közös tulajdonság még az 50 milliméteres, 35 ohmos Pro-G hangszórók, amelyek 20 és 20 000 Hz közti hangtartományban működnek, érzékenységük pedig 91,7 dB, a PRO X-et ráadásul megtámogatták a DTS Headphone: X 2.0 virtuális térhangzással. Mindkét fejhallgatót lecsatlakoztatható mikrofonnal látták el a tervezők, ehhez a drágább variáns esetében megkapjuk a Blue Microphones vállalattal közösen fejlesztett Blue VO!CE szoftvert is, ami nem csak az aktív zajszűrésről gondoskodik, de segítségével valós időben tudjuk finomhangolni a hangzást.


[+]

A tartozékok listájában szintén találunk eltéréseket a két modellnél, az USB-s DAC és a 2 méteres, hangvezérlős jack-jack kábel mellett a PRO X dobozában helyet kapott még egy mobilokhoz használható felvevőgombos vezeték és egy szövet hordtáska.


[+]

Az újdonságok már előrendelhetők a gyártó weboldaláról, az alap PRO 32 000, a PRO X 42 000 forintot kóstál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés