Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
már nem drága a 7200 rpm vinyó
Wd 250-est vettem 14+áfáért (áfa vissza...) igaz pont utána zuhant meg a forint[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
proof88
addikt
Ezekben az SSD-kben sok minden jó. Laptopokba amúgy is drágák a 7200-as winyók és jobban melegednek is nyilván, oda nagyon jók lesznek az SSD-k. Már néhány modellbe amúgyis alapból ilyet raknak. Jó hűsek is.
Asztali gépekbe is tökéletes, mert gyors és néma. Én már csak az árakra várok, meg még 1-2 évig maradnék a hagyományos merevlemezeknél, biztos ami biztos alapon, elvégre SSD-t még nem sokan használtak mondjuk 5 évig, hogy azt mondják, nem volt gondjuk vele (nem szeretnék gariztatni emiatt).
Addig maradok a 2 Raptornál RAID0-ban. Kíváncsi vagyok, hogy vajon sikerül-e valami über winyót összehoznia a WD-nek, amit olcsóbban is adna, mint a mostani Raptorok, és felvenné a versenyt az SSD-kkel... elvileg készül ilyen, kérdés sikerül-e. Lehet, hogy majd a WD is SSD-t fog gyártani? -
L3zl13
nagyúr
-
WonderCSabo
félisten
Azt megmondaná vki, hogy miért kör alakba gyártják a csipeket? Így veszteségesnek tűnhet de biztos meg van az oka. Elég sok hülyeséget hallottam már erről.
-
rootkiller
őstag
válasz OkosTibiKing #30 üzenetére
Így is veszik 2,5" változatban elég sokan PC-be rendszernek. Amúgy nálam a 64es Intel Extreme Series SSD-k a nyerők Raid0-ban Adattárolásra meg Barracuda 1,5TB Raid0-ban.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
Márton
nagyúr
válasz shadeofme #35 üzenetére
Hát akkor SIESS!
Az ár kafa, 10 év garral!
Ez senkinek nem tünik fel?Hát még ha ez is igaz:
Írási sebesség MLC- 95MB/s
Olvasási sebesség MLC- 165MB/s[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
shadeofme
tag
Megjelenes 2009 2. negyedev... Ezek szerint csak akkor fogjak (remelhetoleg) lenyomni a kisebbek arait. Pedig mar honapok ota csorgatom a nyalam egy 16-os vagy 32-es rendszerwinyora...
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
kariad
senior tag
No ez szép teljesítmény
De hányszor írhatom-Törölhetem bíztonságosan!!!??
Mert élettartalomban még a winyó a nyerő!! És ha SSD-nél ha baj van 100%-os adatvesztés!! -
Devid_81
félisten
Nem rossz!
...
-
macikos
addikt
Ez olyan, mint amikor megjelentek az első memóriakártyák, majd pedig pendriveok. Kicsik voltak és drágák, 4MB, 32MB, akkor mindez jó drágán, most meg...
Az élettartammal mi a helyzet, sikerült feljebb tornászni? Meddig használható egy ilyen?
-
OkosTibiKing
tag
válasz Depression #29 üzenetére
föleg ha vki kiadna normál asztali pc-be 3,5" változatott akkor lenne aztán jó már mivel az minden irányban nagyobb és gondolom simán lehetne akár 1-2 TB is és akkor hdd helxet már sokan azt vennék meg ugy gyorsabban mennének lejebb az árak
Okos Vok.
-
Depression
veterán
Hát ha ilyen rohamosan növekednek a tárhelyek, akkor jövőre simán lesznek 1 ill. 2 TB-os változatok. Eddig az volt a legnagyobb kifogás ellenük, hogy túl kicsik (persze az áruk mellett), most már utolérik a HDD-ket.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
P00By
nagyúr
Most már a mérettel sem lesz problémája egyeseknek
(nem tudok írni)[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz Hedgehanter #21 üzenetére
Hogy még gyorsabb legyen mint egymagában. Egy tömörített file-t harmadannyi idő alatt csomagol ki önmagára, mint egy 500as WD...
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Márton
nagyúr
hajjaj, ez sztem megint olyan beetető ár, ami pix-éknél szokásos.
Meg aztán nézd meg a dátumot: 12/26, vagyis most nincs nekik.
Lefogadom, hogy 12.26-án már 2009-es dátum szerepel ott.
Velem eljátszották ezt egy projival 5 héten keresztül!
Mindig csak tologatták a rendelkezésre állás dátumát.
Addig a pénzem meg kamatozik nekik...De ne legyen igazam, és jelenjenek meg ezek a cuccok itthon is 25e körül
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Hedgehanter #21 üzenetére
Talán mert végre valóban duplázódik a sebesség?
Miért elégednél meg a 200 MB-os sebességgel, ha dupla áron lehet 400 is?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Majd ha egy 128Gb-osat megkapok 20K-ért, szóljatok Addig szép álom az SSD.
-
Ijk
nagyúr
Még várni kell ezekkel az ssd-kel. Egyenlőre sokkal jobban megéri ezeknek az árán egy nagyobb kapacitású vinyó, sebességben sincsenek azért annyira lemaradva (tényleges érezhető sebesség). 2 év múlva gyorsabbak, olcsóbbak, megbízhatóbbak lesznek az ssd-k, archiválásra pedig lesznek olcsó 2,5" nagykapacitású hdd-k.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Zolexx
aktív tag
[Ez] már nem is olyan drága szerintem.
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
orbano
félisten
-rendszervinyónak ideális lenne
-raidbe kötve milyen durva lehet
-túl drága, elég lenne kisebb olcsóbban
-nem elég megbízhatókihagytam valamit?
A vér nem válik VAZZE!™
-
Mazsika
őstag
egy rendszerwinyónak el tudnám képzelni én is... de az iszonyatos árai miatt ez még benne lesz pár évbe nekem!
Dáccsika
-
Ijk
nagyúr
Inkább lennének már olcsók a 80 GB körüliek. Szerintem ekkora ssd most teljesen felesleges, rendszernek kell a gyorsaság, adattárolásra pedig még sokáig lesz olcsóbb és biztonságos a hdd.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
deicide
veterán
válasz philoxenia #8 üzenetére
Az "Az Toshiba..." kezdetű mondatra gondolok...
-
mephi666
nagyúr
írj az asrock-nak... náluk semmi sem lehetetlen
(amúgy tényleg nem lenne rossz ötlet...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peter13
senior tag
A nyitott verzió elgondolkodtatott...kicsi, nem melegszi szét magát: mi lenne ha ebből is lenne alaplapi verzió? Egyelőre értelmetlül drága lenne, de a ha emlékszünk még a Creative 2.0 illetve Pro kártyákra, és megnézzük a mai integrált hangchipeket...
Irodákba pl amúgy sem kell nagy tár, oda egy addigra olcsó 32-es vagy 64-es is bőven elég lenne. Dual core atom, normális (!) chipset, integrált kép és hang, integrált tárhely, no mozgó alkatrész, venti vagy zörgés: milyen tuti office konfig lenne már...
Kíváncsi leszek hogy csinálnak-e ilyesmit 2-3 év múlva"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
nagyúr
Egy ilyennel nyakonvághatnának.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
deicide
veterán
Én 2x30-at kötöttem raidbe, de 2x512gb jobban hangzik...
De rögtön az első mondat megint a középkori magyar nyelvre emlékeztet...
-
spirit007
senior tag
Na alakul ez .
Drága lesz az tuti , de legalább a kisebbek olcsóbbak lesznek -
oPalRx7
aktív tag
Az ára miatt én is aggódok, de az élettartam miatt nem feltétlenül.. SSD-k nagyon gyors ütembe fejlődnek Aminek örülök, mert ha lesz ócsóér egy rendszerwinyó méretű, akkor arra benevezek
Így tovább!
-
hemaka
nagyúr
az ára meg olyan lesz, hogy padlót fogok
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
mephi666
nagyúr
ejj... egy 256gb-os nem lenne rossz... vagy 2 raidben csak a gari mennyi lehet? 1-2év? ha többet adnak rá és nem lesz horribilis ára, komolyan elgondolkozok egy ilyenen...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
luw2win
őstag
Azta én már nem is merek ideirni a 32GB-os SSD-mel
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest