Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
BlueSteel #43 üzenetére
nem, nem az!
játékra 4K-ban teljesen jó... inkább már vga limitről beszélünk sajnos... csúcson megy a vga játékok alatt... a cpu nem sokat tud hozzá tenni a 4K felbontáshoz + a sok beállítás a játékokban... egyszerűen kell az erős-nagyon erős vga...
mikor megnéztem a Metro Exodust Ultrán RTX-el DLSS-el... leesett az állam, h h megy... mások említik (én még nem láttam), de ki fog derülni ha eljutok odáig, h a sivatagos pályán meg már kevés is a vga…. nah majd talán ez is megoldódik ha kijön az Ampere amivel így kompletten átugorják a Voltat… de még ezt nem lehet tudni, lehet mégiscsak a Voltat tolják be hamarabb... egyedül a microlagtól féltem de nyoma nincs a Metro alatt, Wolcen alatt, Division… ezeket néztem, toltam velük mostanában... üdv.
BIP#44 az MSI H310 VD-Plus lapomon se sokat...üdv.
-
chris0000
őstag
válasz
Pécsi gyerek #34 üzenetére
nem kell ezen aggódnod... én most vettem egy I39100F cpu-t a 2080Ti alá, ezt is csak azért mert kellett egy friss korabeli cpu a régi helyett...még most elmennek a játékok 4K-ban vele, a TV-m natívja miatt.
sokat nem fogok bukni a 20ezres cpu-n ha már nem kell...
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Vajon a 10. generációs i5-ös sláger lesz az árérzékenyebb középkategóriában?
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest